MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2018

OVAN 

Ovnovima ova godina pocinje veoma uzurbano i bilo bi dobro da iskoriste sve svoje veze i prijatelje koji mogu da im budu i pomoc i podrska kada je u pitanju poslovni plan. Ono sto je vazno za njih da je ovaj januar mesec kada mogu da se oslone na druge koliko god das u Ovnovi sami za sebe i individualci, ali u ovom periodu dobro ce im doci pomoc prijatelja. To se posebno odnosi na one Ovnove koji imaju dileme po pitanju novih poslovnih odluka. Za pocetak novog posla ili novih planova dobro je sacekati kraj meseca. Sto se tice novca, verovatno ce doci do nekog vida pozajmljivanja ili sacekati februar za neki veci priliv novca. Cuvati se sukoba sa nadredjenima. 

Ljubav je veoma negativno postavljena jer je na sceni obnavljanje sukoba ili potreba koju partner najvise forsira a to je ljubomora I rasciscavanje odnosa. Svakako ovo nije vreme za prekide ili razilazenja vec dopustiti suprotnoj strani da dominira i pokaze svoje pravo lice. Ovo se vise odnosi na zauzete Ovnove a kod slobodnih Ovnova dolazi do susreta sa osobom koju poznaju od ranije. 

Zdravstveno stanje je pod uticajem prehlada koje su moguce.
Poruka za Ovnove : Ne rešavajte ništa na silu ! 
Srecan datum ili srecan broj za Ovnove je broj 2.

Bik

Za posao je ovo idealan period da se reši neko pitanje tako što ce Bikovi poslusati savet drugih ili će svoje poslovne zamisli zapoceti u saradnji sa jos jednom osobom. To moze biti i partnerski odnos sa osobom koja moze biti i materijalna podrska. Januar je mesec koji donosi saradnju sa ljudima i bilo bi dobro da se taj uticaj iskoristi. Neki Bikovi mogu da očekuju neki vid poslovnog napredovanja ili povecanja plate. 

Za ljubav treba malo sacekati i ne donositi nagle odluke, mada će prilike sa partnerom biti tog tipa, nagle i pod uticajem snažnih emocija. Dobro promisliti svaku reč i svaki potez jer emotivno će reagovati, što nije povoljno u ovom periodu. Savet bi bio da svaki razgovor moze da donese rešenje i da je dobro više razgovarati.

Zdravstveno stanje je stabilno, povecana želja za hranom. 
Poruka za Bikove : Budite dosledni sebi ! 
Srecan datum ili srecan broj za Bikove je 4.

Blizanci 

Kada su u pitanju Blizanci, konačno mogu da odahnu jer je Saturn u znaku Jarca, tako da njima vise ne stvara opozicije odnosno nece im stajati na put. Ovo za posao znači mnogo, posebno za Blizance koji često putuju ili saradjuju sa inostranstvom. Za neke pripadnike ovog znaka otvaraju se poslovni putevi van zemlje, a moguce je da će dobiti ponudu za novi posao koji donosi vise para I vise satisfakcije.

Ljubav je u drugom planu jer ce se pokrenuti posao, novac i sve ono sto im je bilo blokirano. To zapravo ne donosi nista lose po pitanju emocije, vec će Blizanci biti najviše okrenuti sebi I od sebe će zahtevati više vremena za sebe I neka svoja lična zadovoljstva. Slobodni pripadnici ovog vazdušnog znaka mogu imati susret sa zanimljivim osobom preko polje posla i prijatelja. 

Zdravlje je pod uticajem virusa, pa pojačati imunitet. 
Poruka za Blizance : Idealan mesec za nove poslovne prilike! 
Srecan datum ili srecan broj za Blizance je 6.

Rak

Za ove emotivne pripadnike ovog sazvežđa može se videti period koji donosi puno obaveza i mnogo toga što će morati da se odradjuje na silu, ili pod presijom. Tako da je vazno da na vreme sve završavaju i ne ostavljaju posao za sutra ili naredni period. Mnogo novina na planu posla od 15. Januara nadalje. Novčano stabilnost koja će biti bolja krajem meseca.

Ljubav je pod uticajem aspekta proslosti ali i potrebe da se nadoveže neki razgovor iz prošle godine. Zauzeti Rakovi će izbegavati razgovore i sukobe a slobodni će se baviti drugima oko sebe na drugačiji način, možda imaju I ponudu za put. 
Zdravstveno stanje je vrlo nestabilno, pojačati imunitet I voditi računa o probavnom sistemu. 
Poruka za Rakove : Pokušati sa meditacijom 
Srecan datum ili srecan broj je 8.

Lav

Lavovima se pokrece nesto jako bitno kada je posao u pitanju pocetkom godine, ali dok kraja meseca ce morati da ubrzaju sami sebe da zavrse to sto im se namece kao dobar pocetak. Morace da dobro promisle cime ce se baviti tokom ove godine, a od nekih odluka koje ce doneti u januaru zavisi poslovna strana u narednom periodu. Manje se svadjati sa ljudima oko sebe posebno sa onima sa kojima se generalno dobro slazu . 
Posao I pare ce ici zajedno I moze racunati na neki dodatni izvor prihoda tokom januara. 

Ljubav je u drugom planu, jer ce biti usmereni na sebe i na drustveni život. Ljubavni život moze doneti stabilne odluke koje donose Lovi na predlog partnera i kroz razgovore konstruktivnog tipa, a slobodni Lavovi ce moci da donesu nove odluke u vezi osobe koja im se vec dugo dopada. Savet za sve Lavove biti oprezan u donosenju emotivnih odluka krajem meseca. 
Zdravlje se stabilizuje.
poruka za Lavove : Budite okrenuti sebi !
Srecan datum ili srecan broj za Lavove je 1.

KLIKOM NA LINK PORUČITE VAŠ GODIŠNJI HOROSKOP

Devica

Za sve Device januar je vrlo pozitivan mesec kada mogu da se aktiviraju po pitanju dva posla ili dva izvora prihoda sto ce njima biti jako dobro, imace osecaj da vrede i da je to pravac kojim treba da idu u ovu novu godinu. Novcana strana je pozitivno predstavljena i imace podrsku da odrade sve sto zamisle, a podrska stize od svetlije zenske osobe. 

Ljubavna strana je pod uticajem zelje da se zadovolji druga strana sto nece tesko pasti Devicama, jer oni su znak koji voli da udovoljava drugima. Ovo je dobro da iskoriste slobodne Device jer ce moci da ostave dobar utisak na osobu koju su skoro upoznali. Do kraja meseca je moguc pocetak veze ili jakobre komunikacije.
Zdravlje je dobro, proveriti pritisak I štitnu žlezdu. 
Poruka za Device : opustiti se maksimalno !
Srecan datum ili srecan broj je 9.

Vaga

Za pripadnike ovog znaka, ovaj mesec donosi mnogo napetosti i potrebe da se resavaju stvari koje su ostale neresene po pitanju posla i novca. Imace mogucnosti da zavrse sve to do kraja meseca ali samo uz podrsku drugih ljudi i bilo bi vazno da ne rasipaju energiju na sve strane. 

Ljubav je veoma stabilna, mada su moguci izlivi ljubomore I potrebe da se dominira sto nije svojstveno Vagama, savet bi bio da sve Vage smanje dozivljaj I da pokusaju da budu vise realne i sklone da saslusaju drugu stranu do kraja . Slobodne Vage mogu imati udvaranje osobe u znaku Jarca. 
Zdravstveno stanje je stabilno i savetuje se malo vise odmaranja. 
Poruka za Vage : Sacuvajte sebe od razocarenja! 
Srecan datum ili srecan broj za Vage je13.

Škoprija 

Ovaj period za Skoprije je jako dobar i poslovno i mateijalno, savetuje se da se naprave dobri planovi i ciljevi koji ce se postaviti tokom ovog meseca i sve će biti mnogo lakse. A kada su u pitanju odnosi sa saradnicima vidi se mogucnost dobrih dogovora koji mogu da budu jako delotvorni.

Ljubav je na udaru, sto znaci da ce proraditi strast i emotivnost i sve Škorpije ce pokusati nesto novo da pokrenu u svom emotivnom životu sto opet nije svojstveno njima, ali ce biti pod dobrim raspolozenjem i to prenose i na emotivnu stranu. 
Zdravstveno stanje je stabilno, bez promena.
Poruka : Budite dosledni sebe. 
Srecan datum ili srecan broj je broj 5.

Strelac

Posao i novac su jako bitni u ovom periodu samo sto ce Strelcevi to da forsiraju tek krajem meseca jer tek tada ce moci kvalitetno da se svemu tome posvete. Pocetak januara za njih je period kada ce samo odmarati i biti okrenuti samo sebi. Cak i drustveni zivot ih nece puno interesovati. 

Kada je u pitanju ljubav, bitno je da se da shvate sta je bitno za njih licno I da se ne upustaju da cine ustupke I kompromise radi drugih. Slobodni mogu imati priliku da se upoznaju sa nekom zanimljivom osobom, a ovi koji su u braku kod njih je dobro da otputuju I budu negde sami.
Zdravstveno stanje je kriticno kada je u pitanju imunitet. 
poruka za Strelčeve : pokusajte da brinete samo o sebi !
Srecni datum ili srecan broj je 11.

Jarac

Ovo je njihiv mesec kada mogu da budu aktivni na svim poljima i sve to zavisi od njihove dobre volje i koliko ce hteti da sve pokrenu, jer ce bukvalno zeleti da se odmaraju mnogo vise sto nije uobicajeno za njih koji se smatraju das u radoholici. Kada su u pitanju pare one ce doci i bice ih vise nego sto Jarcevi ocekuju.

Kada je u pitanju emotivna strana slobodni mogu da se okrenu proslosti i da obnove neku vezu, a ovi koji su zauzeti kod njih se aktivira neka osoba iz proslosti I moguce je da ce se baviti tom osobom mnogo vise nego sto je potrebno. 
Na zdravstvenom planu oslabljen vid ili problem sa glavoboljama
Glavna poruka za Jarčeve : posao na prvom mestu. 
Srecan datum ili srecan broj je15.

Vodolija

Vodolije ce po pitanju posla da budu u stagnaciji i trudice se da rade najbolje sto mogu , mada to nije nista strasno. Osecaju veliki umor i pritisak koji se odnosi na to da moraju da uspore i manje rade u narednih godinu dana, vazno je da naprave dobar poslovni plan sada u januaru. Novac je u drugom planu, nema ga u ovom periodu.

Ljubav je jako pozitivno postavljena bilo bi dobro da se Vodolije potrude oko svega i da budu pozitivno raspolozeni prema partneru a slobodne Vodolije mogu imati jako lep susret krajem meseca.

Zdravlje je stabilno . 
Glavna poruka za Vodolije: Okreni se drugima . 
Srecan datum ili srecan broj je 31.

Riba

Posao je dobro postavlje, stabilne odluke koje ce uroditi plodom. Ribe bi trebalo da se okrenu malo vise sebi i svojim problemima koje moraju resavati posebno u vezi novca i porodice jer se novac vraca upravo kroz porodicne odnose ili nekog clana porodice. 

Ljubavni plan je podredjen stabilnosti sto je takodje jako bitan za njihovu emotivnu stranu. Slobodne Ribe će moći da uplove u neku lepu komunikaciju. Zauzeti imaju potrebu da se stabilizuju i da kroz partnerski odnos ostvare neke svoje planove. 
Zdravstveno stanje je nestabilno, lose spavanje. 
Glavna poruka za Ribe : samopostovanje !
Srecni datum ili srecni broj je 12.

Astrolog : Jankovic Nena

Bavim se izučavanjem astrologije skoro 20 godina, od toga aktivan rad sa klijentima 18 godina. Uža specijanost su mi karmički odnosi i tumačenje uticaja karme kroz natalni horoskop, kao i deo astrologije koji se naziva sinastrija, ili uporedni horoskop. Radila sam sredinom devedesetih godina kao astrolog na radiju, pisala sam i prevodila tekstove astrološke za ” Astrologus “, držala svoju astro školu koja je i dalje aktuelna. Saradjujem sa nekoliko astro portala, pišem mesečne astrološke analize, a najviše se radujem živom kontaktu sa klijentima.
Izradjujem natalne ( životne ), godišnje, poslovne, ljubavne, uporedne, karmičke i horoskope za decu. Horoskope tumačim ličnim kontaktom, ali i putem meila, vibera, skajpa.  Držim sa psihologom i holističkim terapeutom psihološko -astrološke radionice na odredjenu temu, do sada smo imali desetak tema koje smo obradili i to neke teme smo ponovili zbog interesovanja ljudi, Telefon 0607081974

OSTALI TEXTOVI

 

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.