LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2017.GODINE

Ovan

Venera, planeta ljubavi u znaku Device , to Ovnovima donosi da se više okrenu ljubavi. Društveni ili ljubavni život postaje intenzivniji, ponovo ćete uspostaviti kontakt s prijateljima koje niste videli a sto se tiče ljubavi moguce je da se vrate neke stare ljubavi u vaš život.  Ali, očekujte i stare probleme da se vrate, probleme koje niste razrešili na vreme ili ćete se suočiti sa situacijama koje će nametnuti pitanja: jeste li u pravoj vezi, šta želite od te veze, šta očekujete od voljene osobe ili kako ćete ispuniti očekivanja voljene osobe. Tako da ovaj period svi Ovnovi iskoriste da se maksimalno preispitaju jer je I njihov vladar Mars u znaku Device I mnogo toga što nije bilo jasno postaje jasnije. Ne očekujte mnogo strasti i energije od drugih, ovo je period razumnih I logičnih odluka. Jupiter u Škorpiji donosi jedno zatišje u ljubavi, smirivanje strasti i više razgovora sa suprotnom stranom. 

Bik

Oktobar je jako povoljan mesec za sve Bikove, mada bi trebalo da se slobodni Bikovi spreme da se raščiste neke duple veze ili neki dupli standardi koji postoje. Venera, planeta ljubavi i harmonije, je u znaku Device i prija  vama I vašoj prirodi. Pokušajte da smireno i polako donosite neke bitne odluke u ljubavi, jer je ovo period kada je potrebno rešavati stvari sa partnerom. Ovo se vise odnosi na zauzete Bikove koji ce biti jako poslovni zauzeti i potrebno je da se dobro organizuju da se posvete I privatnom planu.  Krajem meseca čuvati se sukoba mišljenja i sačekati da partner kaze prvi sta misli. NIkako ne biti tvrdoglav I pokušavati da se istera Pravda. Suprotna strana nece imati previse razumevanja I moguci su ljubavni sukobi krajem meseca.

Blizanci

Osećaćete se dobro i ljubavni život tokom druge polovine oktobra donosi vam zadovoljstvo. To omogućuje posebna povezanost  Marsa koji ce u ući u znak Vage, koji prija vašem Suncu. Bićete energičniji I moći ćete da pružite mnogo vise ljubavi i radosti drugoj strani. Ovo važi I za slobodne, koji ce moci da se druze sa osobom koja im je draga I moći će da upoznaju nekog ko ce im osvojiti srce. Za Blizance koji su u vezi ili u braku savet bi bio da se čuvaju svadja prvih deset dana oktobra, a krajem meseca ih očekuje prijatno iznenadjenje od strane partnera. Potrudite se da sijate I da budete raspolozeni krajem meseca jer vas čekaju lepe vesti po pitanju ljubavi.

Rak

Tokom oktobra  biće jasno da ljubavni život je naglašen i da će morati da se neke stvari iz prošlosti ponovo rešavaju. Položaj Jupitera u znaku Škorpije donosi olakšavanje svim Rakovima i znatno ce popraviti njihovo celokupno raspolozenje . Zauzeti Rakovi će se mnogo vise okrenuti planovima u krugu porodice, možda da se pokrenu planovi za proširenje porodice ili baljenje oko dece , a sto se tice slobodnih Rakova moguce  je da ce neki ozvaničiti vezu ili opredeliti se da udju u nesto ozbiljnije, mozda I veridba. vladara kuće parova Raka, smeštenog u kući posla Raka, još od 2015. godine donosi odgovornosti i obaveze, a sada se i Venera nalazi u kući karijere Raka i tu ostaje neko vreme. Status, karijera ili posao su pod uticajem osećaja ili privatni život zavisi od profesionalnog život. Može se raditi i o hijerarhijskoj razlici među parterima. Jasno je da stanje nije posve jasno ili lagodno.

 

Lav

Vladar kuće parova Lava odlično sArađuje s vladarem kuće ljubavi Lava. Možete ući u novu vezu, učvrstiti staru vezu ili iskusiti druga pozitivna iskustva u ljubavi. Kako bi stvari tekle pravim tokom, imajte na umu da je dobra komunikacija ključ za to. U oktobru vladar kuće parova Lava dobro sarađuje s Venerom, planetom ljubavi, što povećava mogućnost ostvarenja istinskog zadovoljstva i sreće. Ali, položaj Venere ukazuje na važnost komunikacije , što znači da je ljubav i put razvoja, otkrivenja, širenja i napretka. Nije isključena i mogućnost odlaska na put zbog ljubavi ili da se dogodi ljubav s osobom koja je u drugoj, udaljenoj zemlji.

Devica

U prve dve dekade oktobra 2017. godine  Devicama u prvi plan donosi voljenu osobu i život u paru i to postaje zvezda vodilja oko koje se vrti sve ostalo. Pažnju će vam privlačiti psihološka strana ljubavi i voljene osobe, analiziraćete najdublje i najkomplikovanije aspekte vašeg odnosa, tabue, opsesije, fantazije ili frustracije. Želećete da razotkrijete tajne ili sakrivene strane onog što osećate. Istovremeno ćete biti prizemljeni i gledati na vezu iz praktičnog ugla gledanja. Neki parovi će se udružiti i u poslu ili kroz investiranje.

Vaga

Venera, planeta ljubavi i vladar Vage, nalazi se u kući parova Vage tokom oktobra 2017. godine. Venera je sada takva da može značiti nekoliko različitih stvari. Bivša ljubav može vam doći u misli, osoba s kojom ste pokušali nešto pa nije išlo sada ponovo može ući u vaš život ili će se ponovno pojaviti stari problem kojeg treba analizirati i razrešiti kako bi se krenulo dalje. Možda prolazite kroz period u kojem se pitate razna pitanja: jeste li u pravoj vezi, zaslužuje li partner da ste uz njega ili odgovarate li vi kriterijumima partnera. Vaš ljubavni život može postati intenzivniji. Možda ćete osetiti potrebu da propitate sebe i da shvatite šta uistinu želite od partnera i veze.

Škorpija

Sa naglasenim Marsom,  Škorpije, prve dve dekade oktobra 2017. godine su puni strasti i erotike. Više je romantike i senzori su pojačani i nove prilike će se češće ukazati. Mars, tradicionalan vladar Škorpiona, ulazi u kuću emocija, što je povoljno za vaš ljubavni život. U zadnje dve dekade meseca osećaćete entuzijazam i instinktivno ćete se povezivati s drugima, pojačane su i potrebe za zavođenjem, preuzimanjem inicijative i razjašnjavanjem situacije. Venera, planeta ljubavi,  pokazuje da se ljubavni život može ispreplesti s poslovnim životom ili obavezama, jedno na drugo može delovati stimulirajuće ili vas obaveze mogu preokupirati i tako odvući od ljubavnog života i obrnuto.

Strelac

Venera u kući ljubavi Strelca usmeravaće vašu pažnju prema temeljnim elementima sreće u vezi. Venera govori o senzualnosti, strasti i romantici i izaziva vas da ih tražite, analizirate i da nađete ono što vas ispunjava i čini srećnim. Atmosfera tokom oktobra polazi od ljubavi. Događaji mogu biti razni, od zaljubljivanja do nezaboravnih iskustva ili sumnje, patnje, obnove veze ili do raskida ako veza ne funkcioniše. Šta god se događalo u vašem životu, događa se iz jednog razloga, a to je da spoznate što uistinu želite i šta vas čini srećnim. Kretanje Venere traje do sredine meseca i tek tada ćete znati na čemu ste.

Jarac

Venera, planeta ljubavi i parova, donosi okretanje prosloti i moguce je povezivanje s osobama s kojima dugo vremena niste imali kontakta.  Vaš interes uglavnom će biti usmeren prema domu i porodici, zajedničkom vlasništvu ili se roditelji mogu umešati u vaš ljubavni život. Ako gledamo iz drugog ugla, astralni sklop planeta traži intimni, miran, tradicionalan i konzervativan pristup životu u paru. Mars ulazi u kuću ljubavi Jarca , donosi entuzijazam i stvari se mogu preokrenuti prema intenzivnijem ljubavnom životu i želji za avanturama.

Vodolija

Venera, planeta ljubavi, pokrece razmišljanje i možda je vreme da razmislite o određenim delovima vašeg ljubavnog života. 3. kuća predstavlja komunikaciju i putovanja, što će postati dosta važno za veze i to u nekim situacijama može označavati susretanje nekoga ponovo ili ponavljanje određenih situacija. Sunce, vladar parova Vodolija, pokazuje da postoje određene finansijske brige koje se upliću u ljubavnu vezu ili ljubavna situacija utiče na donošenje odluka o finansijama. Nakon 20. oktobra  sredjivanje neke napete situacije.

Ribe

Veze će biti u prvom planu tokom prvog dela meseca . Vreme je da pojačate privlačnost i senzualnost, jer imate moć usmeravanja stvari tokom kojim želite da idu. U drugom delu meseca pojaviće se drugi interesi, poput doma, karijere i finansija.  Venera nalazi se u kući novca Riba i postoji velika mogućnost ispreplitanja ljubavnog i profesionalnog života. Možda imate zajedničke interese ili vas voljena osoba podržava u nastojanju da povećate zaradu ili će odluke u ljubavnom životu uticati na materijalnu situaciju.

Text: Nena Janković, astrolog

(20 godina rada sa klijentima iz oblasti Astrologije, uživo i putem skajpa) 

FB page: Astrologija Nena Nena Astrosense 

ostali textovi

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *