LJUBAV UVEK POBEDJUJE SVE!

Nasa ljubavna prica, pocela je septembra 2006-te godine. Njegov pad sa motora bio je sreca za nas dvoje. Ja medicinska sestra u smeni ( koja nije bila moja vec sam menjala koleginicu) a on sa povredama dolazi kod mene. U tom momentu mi ga je bilo zao, pomislila sam, mlad decko a ovako nesto da mu se desi. Elem, povrede su sanirane, primio je bitne zastitne vakcine i otisao je kuci..

Tek onda su mi proradili leptirici u stomaku. Cudno, do sada nikad ovog decka videla nisam, a zivimo u istom gradu koji nije uopste veliki. Sledece nedelje dolazi na kontrolu. Hvala Bogu sve je bilo dobro, ali meni nije bilo “dobro”.

Tako sam se zaljubila, a nisam znala ni ko su mu prijatelji, niti kako da dodjem do njega. A i on je imao isti problem. Samo on je o tom “problemu” pricao sa najboljim drugom cija je tadasnja devojka bila moja skolska drugarica. SUDBINA! Ona me je pozvala i pitala sme li da mu da moj broj telefona? PA NARAVNO DA SMES!

Posle par dana smo izasli na pice i da se upoznamo. Poceli smo da se zabavljamo 24.09.2006 godine, a vec 11.11.2006 godine me je zaprosio. u parku na klupi gde smo rado odlazili.

Naravno, ja sam rekla DA i vec 17.12.2006 godine sam postala gospodja Milivojevic. Svi su nam govorili da zurimo, da sacekamo malo, ali mi smo znali da je to ono pravo.i nismo pogresili.

Danas, posle 13 godina braka imamo cerku Stasu (11 godina), sina Luku (10 godina) i sina Nikolu (7 godina).  Zivot nas nije bas “milovao”.. Pre 3 ipo godine njemu je umro otac nakon cega je moj muz od stresa dobio karcinom.

Hvala dragom Bogu, na vreme je otkriven i operisan je. Primio blok hemio terapije i bio je dobro. U novembru je operisao jos jedan tumor ali ovog puta je bio benigni. Ja sam u aprilu prosle godine pocela da radim u Nemackoj,sve zarad dece i njihove bolje buducnosti..On je jos uvek sa decom u Srbiji. Borimo se svi skupa da sto pre opet budemo zajedno. Ova razdvojenost nas je jos vise zblizila, nasa ljubav je svakim danom sve veca i jaca..I samo tako mozemo preko svega i svacega da predjemo

LJUBAV UVEK POBEDJUJE SVE!

text pisala za Coaching Magazine Jovana Milivojević

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.