LEPOTICA RODJENA U ZNAKU BIKA

Žene rodjene u znaku Bika su najsenzualnije žene zbog njihove vladajuće planete. To je Venera koja je simbol lepote, senzualnosti, kreativnosti. Ovaj uticaj Venere im daje radost i uživanje, pokreće hedonizam u svakom pogledu. Njihova suština je prikazana kroz ogromnu strast u svemu što jesu. Ovo je žena koja zna šta želi, koja u svemu traži sigurnost i njena glavna osobina je strpljenje. Ume da sačeka svoj pravi trenutak. Metodična i posvećena, uspešna u karijeri i poslu. Zbog pomenutog uticaja Venere, ovaj znak je sklon kreativnosti, lepom izražavanju, umetničkom talentu koji poseduju. Ovo je žena koja je odevena sa stilom i elegancijom, preferira jarke boje. Ima izražene oči, divan osmeh kojim pleni sve oko sebe. I jednu ogromnu radost življenja. 

SMART DATE_offline– za pravu i zdravu ljubav

Milica je rodjena u znaku Bika, sa podznakom u znaku racionalne i analitične Device. Ova dva znaka govore o njenom poslovnom angažovanju. Kao Bik je veoma posvećena onome što radi, a Devica joj daje profesionalnost u najboljem smislu te reči. Vredna, ambiciozna, željna znanja i novih uspeha. Ona radi kao programer u jednoj uspešnoj kompaniji. Voli da slika i pleše, bavi se aktivno treninzima. Voli da stvara, da se druži sa ljudima, da širi pozitivnu energiju. Život posmatra kao najlepšu bajku, a svaki dan je čaroban jer ume da živi lepšu stranu života. Njen pogled pleni a njen osmeh je zarazan. Njena energija je toliko jaka i snažna da vas pokreće i vraća vam veru u postojanje lepote života u najlepšem obliku.

Da li sebe smatraš pravim predstavnikom svog znaka? Koliko ti je važan hedonizam, ljubav, udobnost i sigurnost u životu?

Pretežno da. Kažem pretežno jer sam zbog svog tvrdoglavog karaktera dosta radila na sebi. Ali naravno da jedan Bik uvek ispliva. Hedonizam, ljubav, udobnost i sigurnost su nešto na čemu se svaki Bik trudi tokom celog života. Jedan Bik ne sme da ne pruži sebi život poput raja, pun uzajamne ljubavi, punog frižidera, dobrog vina ili možda viskija i naravno, bankovni račun za koji niko ne zna.

ONA KOJA DOMINIRA- ŽENA OVAN

Da li smatraš da ti je podznak više pomogao ili je doneo neprijatnosti u dosadašnjem životu? 

Moj podznak Devica mi je odmogao u nekim periodima jer sam bila preplavljena nekim kontrolisanjem ljudi i teorijama zavera, ali zbog nekih planeta, kako moja Nena kaže, moj podznak je više sada otišao ka Vagi, što me znatno smiruje. U poslednje vreme jako počinjem da “kuliram” situacije i da ih sagledam sa većim strpljenjem.

VREME, ZAISTA UTIČE NA NAS ILI JE TO SAMO IZGOVOR?!

Tvoja vladajuća planeta je Venera. Da li smatraš da je to prednost u životu biti lep i izazivati pažnju svojom pojavom? 

Da. Jedan Bik je uvek uobražen i to ne krije. Ne samo fizičkom lepotom nego se Bik prepoznaje po šarmu i energiji. Nekome je prenapadna, ali svakako je uvek centar paznje. Pa ko je pametan, iskoristice kako treba.

ONLINE ŠKOLA ASTROLOGIJE ZA POČETNIKE

Da li smatraš da je tvoja osobina tvrdoglavost i koliko ti je ona pomogla u životu?

Tvrdoglavost mi je u 100% slučajeva odmogla jer je nikad nisam upotrebila na pravi način. Dok bih isterivala svoje ili bih ispadala nedokazana ili bih samu sebe umorila. 
Inat nam je isto prisutna osobina, koja je nekad dobra. Dobra za fokus ili odredjeni cilj koji zacrtamo.

Šta je za tebe ljubav i kako je definišeš?

Ljubav je za mene najvažnija stavka zbog koje bih sve ostavila ali samo uz garanciju da je ona prava. Prava iz bajke. I verujem da postoji. Postoji čovek koji iskreno voli i lojalan je i veran.

ŠTA JE THETA ISCELJIVANJE

Koji je tvoj životni moto koji može da se poveže sa tvojim znakom?

Životni moto jeste da budem uspesna I naravno da dokažem svima i koliko, jer svaki Bik UŽIVA u hvalospevima. Ali definitivno je da je to nešto sto me je nateralo ka samostalnošću, a nadam se uskoro da će moj emotivni plan doci na red.

 ostali textovi

Text pisala za Coaching Magazin: Nena Janković, gost intervjua  Milica Šaranović

ONLINE ŠKOLA ASTROLOGIJE ZA POČETNIKE

NENA JANKOVIĆ

Nena Janković astrologbavi se izučavanjem astrologije već 23 godine, 20 godina aktivno radi sa klijentima. Uža specijanost su joj karmički odnosi i tumačenje uticaja karme kroz natalni horoskop, kao i deo astrologije koji se naziva sinastrija ili uporedni horoskop. Radila je za mnoge medije. Vodila je astrološke emisije na radiju, pisala je i prevodila tekstove astrološke za ” Astrologus “, držala svoju astro školu koja je i dalje aktuelna. Saradjuje sa nekoliko astro portala, piše mesečne astrološke analize i astrološke textove za Blic ženu, a najviše se raduje kontaktu sa klijentima uživo. Izradjuje natalne ( životne), godišnje, poslovne, ljubavne, uporedne, karmičke i horoskope za decu. Horoskope tumači ličnim kontaktom i putem vajbera i skajpa. Drži astrološke radionice iz oblasti Astro-healing-a na odredjenu temu. Ima svoj Youtube astro kanal.

Kanali: Youtube & Fb page: Nenna Astrosense

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.