LEPA I NEGOVANA ŽENA, RECITE DA PROLEĆU

Zima je iza nas, a sa zimom odlaze kape, šalovi, marame, jakne, sve ono iza čega smo se skrivali tokom hladnih dana. Jednom kada je izašlo sunce, sve lepo  a našim licima, a i ono manje lepo, izlazi iz senke i dolazi do oka, kako našeg sopstvenog, tako i do očiju drugih. Tako počinjemo da primećujemo neželjene dlačice, nove bore, nove nedostatke… Poželimo da sa novim zracima sunca, i mi zasijamo.

coaching magazin

Šta je ono što možemo da učinimo za sebe?  Kao prvo, zagledajmo se dobro u ogledalo, budimo iskreni prema sebi, priznajmo šta je ono što nam najviše smeta. Da li su to borice, pa drage moje, danas je to lako rešiti. Na pauzi od posla, skoknite do salona Maje Levi, popunite borice najsavremenijim filerima za samo nekoliko minuta, potpuno bezbolno, vratite Vašoj koži izgled kao pre više godina.

coaching magazin

Ako su Vaše crte lica neizražene, voleli biste da imate pravilnije crte lica, trajnom šminkom obrva, kapaka ili usana, učinite da Vaše oči i usne dođu do izražaja, kao i da poboljšate njihov oblik i konture. Neki od vas će možda reći rado, ali nema se finansija za takve stvari, uveravam vas da kada želja postoji, sve se može odvojiti. S’ obzirom da nam ionako najviše zarađenog novca odlazi na hranu; malo “uštinite” na potrošačkoj korpi, možda izgubite i koji gram, a uštedećete za ono što će činiti da u ogledalu izgledate još bolje.

 

maja levi

 A sa lepim vremenom nam dolazi i mnogo više druženja, tu su venčanja, mature, male, velike, apsolventske večeri, godišnjice matura,… Za sve te lepe prilike, Maja Levi je tu da po najnovijim tehnikama šminkanja učini da izgledate kao na crvenom tepihu. Po potrebi i dogovoru, za vaše svečane trenutke Maja će doći i u vaš dom i biti deo vašeg najlepšeg dana, kako bi on za vas bio što glamurozniji. Uz najsavremenije tehnike šminkanja (“bridal”, “cutcrease”, “arabic”,…), najlepši modeli prirodnih “mink” trepavica dopuniće čaroliju na vašem licu. Za one koji žele prirodan dnevni prozračni izgled, tu je nežna šminka i svilene trepavice, koje će istaći vaše oko na način da niko drugi ne zna da ga nije istakla isključivo priroda.

Za sva pitanja koja imate u vezi sa vašim tretmanima ulepšavanja, slobodno se obratite na broj telefona 0641109048, i direktno  sa našim estetičarem Majom Levi.

Do novih druženja…

Fb page: Maja Levi

Text: Coaching Magazine & Maja Levi

Photo: Coaching Magzine & Maja Levi

ostali textovi

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

One thought on “LEPA I NEGOVANA ŽENA, RECITE DA PROLEĆU

  • 03/27/2017 at 13:24
    Permalink

    Maja je pravi profesionalac, preporucujem je svim zenama. Ja sam prezadovoljna svojim obrvama, planiram i usne da radim.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *