KOSA SE VRAĆA PRIRODI: HAIR BEAUTY HOUSE

Verovatno ste se pitali kako da kosu nakon odmora vratite u život, a da to ne budu skupi tretmani za kosu? HAIR BEAUTY HOUSE vam nudi vrlo jednostavno i povoljno rešenje. U saradnji sa italijanskom kozmetičkom kompanijom za kosu, HELEN SEWARD iz Milana, predstavljamo vam novu potpuno organsku kolekciju SEWARD MEDITER BIO PERFORMANCE. Preparati su podeljeni prema tipovima kose:

  1. BIO- NURTURING za suvu kosu i skalp dubinski neguje, oporavlja i vraća kosi sjaj. Sa organskim ekstraktom kestena za rekonstrukciju kose.Linija sadrži šampon, masku i balzam.

2. BIO- REVIVING za farbanu kosu. Sa organskim ekstraktima ljubičice i maka ima antioksidantno dejstvo pružajući sjaj i zaštitu farbanoj kosi. Linija sadrži šampon, balzam i ulje. Klijenti salona HAIR BEAUTZ HOUSE koji su probali ovu kolekciju toplo preporučuju ulje za bojenu kosu iz BIO REVIVING linije.

3. BIO- CALMING za osetljivo i iziritirano teme glave sa organskim ekstraktima smilja i ploda mastike sa umirujućim delovanjem. Linija pruža umirujuć osećaj i smanjuje svrab i crvenilo temena glave. Ova linija je odlično rešenje za sprečavanje opadanja kose. Linija sadrži tretmansko ulje i šampon.

4. BIO- VOLUMIZING sa organskim ekstraktom badema za ekstra volumen nudi tankoj kosi podršku i čini je lakšom. Kolekcija sadrži šampon, balzam i hair boost. Klijenti salona HAIR BEAUTZ HOUSE preporučuju hair boost sprej za kosu iz ove linije.

5. BIO RESTORING sa organskim ekstraktom panonskog bilja sa hidrirajućim efektom omekšava kosu nudeći elastičnost i sjaj. Kolekcija sadrži šampon i Sea mist sprej.

Karakteristike proizvoda: bez sulfata, bez silikona, bez veštačkih boja, bez mineralnih ulja, bez parabena, bez formaldehida.

Proizvodi iz bio linije sadrže ekstrakte dobijene organskim mediteranskim poljoprivrednim procesima testiranim in vivo i in vitro garantuje profesionalne rezultate.

Iskoristite letnju specijalnu ponudu i ostvarite popust na SEWARD MEDITER BIO PERFORMANCE kolekciju u HAIR BEAUTY HOUSE salonu.

Novosti iz salona

Keš/kartica?

Više ne morate da brinete da li ste sa sobom poneli dovoljno novca. Nema više trčanja do bankomata. U našem salonu možete izvršiti plaćanje i putem VISA, MAESTRO, MASTER i DINA platnih i kreditnih kartica.

Vaš HAIR BEAUTY HOUSE

Vladimir Popov, Professional International Stylist

Fb page: Hair Beauty House

Youtobe kanal: Hair Beauty House

ostali textovi

photo: Hair Beauty House

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *