KORACI DO VEĆEG SAMOPOUZDANJA?!

Afirmacije su pozitivne izjave koje imaju za cilj da nas ojačaju na svakom nivou i dovedu do željenog cilja. Svaka afirmacija delovaće samo ako je na svesnom nivou prihvatimo kao potpunun istinu.  Afirmaciju valja ponavljati što češće tokom dana. Najdelotvornija je kada je izgovarate dok tonete u san. 

 AFIRMACIJA ZA STICANJE SAMOPOUZDANJA

Ja sam vredan ljubavi. Ovaj život je zamišljen da uživam u njemu. Moja najveća osobina je hrabrost. Uporan sam u svemu što radim, jer to radim sa lakoćom. Prihvatam svoju dušu, prihvtam svoj ego. Sve što se nalazi jeste u meni. Sve što jeste, jeste u meni.

Sada kada prihvatam sebe, prihvatam i ostale ljude. Ovaj život je sjajan, ovaj život je savršen. Ja svakodnevno ulažem u svoje znanje i u sebe. Sva napetost, bes i nervoza izlazi iz mog života. Moja istina je da uvek imam izbor. Ako mi se ne svidja realnost u kojoj sam, ja ću je promeniti. Ja stičem samopouzdanje svakodnevno. Moj život je pun obilja, pun svega što poželim.

U mom životu postoje samo lekcije nikako porazi. Svestan sam da će biti onako kako treba da bude. Ja živim svoje snove i prihvatam sebe. Stvaram nove navike koje me vode do uspeha. Sad razumem da sreća nije izvan nas već u nama. Poštujem svoje roditelje, svoje kolege, a najpre ja poštujem sebe. Ja sam jedinstven, poseban u ovom svetu ne postoji moja kopija!

text: Vesna Uzelac, Holistic Life Coach & pedagog   

ostali textovi

photo: Pixaby

KAKO NAĆI IDEALNOG EMOTIVNOG PARTNERA, knjiga koja se čita i piše, vodi vas do partnerske veze!

coaching magazin

Knjigu možete poručiti na 0605000933 po ceni od 888 dinara.

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *