KORACI DO USPEHA, do sada NAJBOLJI praktičan vodič za promene

Reči čitaoca: Ova knjiga je definitivno najpotpunija i najpraktična koju sam čitao a tiče se teme ličnog razvoja. Ne samo da mi je donela znanje, već i rezultate! Iskreno je preporučujem. J.V

 

Koraci-do-uspeha, coaching magazin

 

Koraci do uspeha” autora Marija Kržića

Marijo Kržić je poznat javnosti kao priređivač i prevodilac najstarijeg priručnika za uspeh:   „Ključ uspeha”, i kao stvaralac prošlogodišnjeg bestselera „Snaga je u nama.”

-Sigurno i vi želite da možete da kontrolišete svoju sudbinu i da do kraja svog života uživate u zdravlju, bogatstvu i sreći. Da sve vreme osećate mir, radost i spokojstvo, a negativne emocije, kao što su žalost, bes, ili strah, izbacite iz sebe jednom i zauvek. Bez obzira na to u koju mudrost ili filozofiju verovali i bez obzira na to koje tehnike i metode koristili, mnogi ljudi ne postižu navedene ciljeve zbog grešaka koje nesvesno ponavljaju. Ova knjiga će vam pomoći da izbegnete te greške – kaže autor čiji verni čitaoci već neko veme insistiraju na novom delu, a njihove pozitivne reakcije su svakako najbolja preporuka.

Portalibris www.portalibris.rs nagradjuje čitaoce Coaching Magazina sa tri knjige-Koraci do uspeha, autora Marija Kržića! Odgovorite na pitanje koja je osnovna delatnost Portalibris, svoje odgovore pošaljite na coachingmagazin.office@gmail.com

MARIJO KRŽIĆ, AUTORCOACHING MAGAZIN

COACHING MAGAZIN

Rođen varljivog leta 1968. u Golubincima, ali odrastao u Rumi, gde i danas živi. Od ranog detinjstva interesovao se za sve ono što je drugačije i što se može pojmiti prvenstveno unutrašnjim čulima. Velika želja da dokuči ljudski um, snagu koju on može da dostigne i ograničenja koja sam sebi može da postavi, a sve sa ciljem da sebi i ljudima oko sebe ulepša svaki trenutak postojanja, dovela ga je do niza hobija, tako da je sa četrnaest godina imao svoju prvu mađioničarsku predstavu, sa devetnaest je prvi put hipnotisao neku osobu, dugo godina je svirao gitaru uz logorsku vatru, pevao, glumio u velikom broju pozorišnih predstava, a sposobnost da nasmeje odavno je prestala da bude veština – postala je suština odnosa sa drugima.

Od kraja devedesetih, putem zatvorenih internet grupa aktivno učestvuje u razmeni znanja i ideja vezanih za različite aspekte ljudskog uma, razvijajući nove i usavršavajući postojeće teorije i tehnike, a na kraju ih i publikuje u vidu e-knjige „Tehnike podsvesne komunikacije“, a zatim i knjige „Snaga je u nama: Razotkrivanje tajne uspeha“.

Za sebe voli da kaže sledeće: „U životu me pokreće intuicija, vodi večna želja za otkrivanjem sebe, a usmerava osećaj za istinske, prirodne vrednosti. Ja nisam nikakav guru, moj život nije savršen, šta god ta reč značila, običan sam čovek kao i svako drugi. Jedino što nemam problem s tim da budem iskren, otvoren i razuman, da prenesem svoja znanja, da podelim ideje, da preporučim, da pokušam, da istražim, da se sukobim sa greškama, da prihvatim kritike i analiziram neuspehe. I uvek ću rado pomoći svakome ko želi da se i sam razvije u skladu sa ovim principima“.

SEMINARI:

JUN: KONAČNO BUDJENJE za više informacija kliknite na link: Marijo Kržić

AVGUST: uskoro više informacija

Fb page Marijo Kržić

Portalibris

ostali textovi

 

 

 

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *