KOOZMETIK-PRIRODNI PROIZVODI ZA SAVRŠENU LEPOTU

KOOZMETIK je srpski brend koji je lansirao svoje proizvode u oktobru 2015. godine na Sajmu kozmetike u Beogradu.

KOOZMETIK proizvodi su napravljeni od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka iz svih krajeva sveta, po specijalnoj recepturi i najvišim standardima proizvodnje, sa svim sertifikatima sirovina sa domaćeg i EU tržišta.

KOOZMETIK proizvodi 1, COACHING MAGAZIN

KOOZMETIK proizvodi su pakovani u zdravoj, funkcionalnoj i svedenoj ambalaži od 100% recikliranog papira, koja čuva kvalitet proizvoda.

KOOZMETIK proizvodi 2, COACHING MAGAZIN

KOOZMETIK proizvode karakteriše dizajn koji je minimalistički i pročišćen. Odbacuje se sve što je suvišno i nepotrebno i čuva se samo najbolje. KOOZMETIK je beskompromisan kada su u pitanju prirodni sastojci i odbacuje sve što šteti našem organizmu.

U ponudi su proizvodi za negu lica, kose i tela, kao i specijalni proizvodi poput Kapi za zube T, Repelenta za komarce O i UniverzalnogmelemaU. Više o proizvodima možete videti na:

www.koozmetik.rs

Fb page: Koozmetik

Instagram

mail: kontakt@koozmetik.rs

PRODAJNA MESTA:

KOOZMETIK proizvodi se mogu nabaviti u TC Ušće, TC Delta City zajedno sa štandom Kuće čaja, Makadamu, Mikser House-u, Supermarketu i apoteci Srbotrade u Beogradu. Proizvodi se mogu poručiti online putem sajta www.koozmetik.rs, dostava je besplatna za sve porudžbine iznad 1200rsd.

Koozmetik daruje dve čitateljke svojim projzvodima, navedite pet proizvoda za negu lica Koozmetik, vaše odgovore pošaljite na mail: kontakt@koozmetik.rs

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *