KAKO ZAPOČINJETE SVOJ DAN?

Kako započinjete svoj dan? Kafom, naravno! Da se rasanimo, da razbistrimo misli. A koje su to misli? Šta je to što smo uveče spakovali u naš um i celu noć prerađivali? Sada, posle prve kafe, sagledavamo rezultate i tako krećemo u novi dan, tako krećemo dalje, u život.

coaching magazin

     Da li su to bile vesti? Crna hronika? Akcioni filmovi puni pucnjave, straha, nemira? Jezive slike ubistava, stradanja?

            Da li je to bio neki film pun lepih emocija, neka dobra knjiga, neki motivacioni video, meditacija, opuštajuća muzika, neke afirmacije…?

Sami biramo, pa zato i kažem da sami bojimo svoj život.  Šta mislite, kakve će boje biti dan posle noćašnje obrade podataka dobijenih putem vesti, crne hronike? Kakve će nam biti misli, emocije? Koliko ćemo biti spremni voljno  dočekati nove dnevne obaveze, deliti osmehe, lepe želje, lepe misli sa drugima? Sa kakvim slikama i snovima smo obitavali? Sa koliko  volje i energije ulazimo u novi dan?

coaching magazin

A koje boje će biti posle opuštajuće muzike, motivacionog videa…? Sa koliko energije ustajemo kada smo noću dobijali podatke: ti to možeš, probudili divne emocije i shvatili da volimo, volimo novi dan, svoju kafu, predivne sunčeve zrake, vazduh koji udišemo, volimo svoj život. Zračimo energijom, ljubavlju, dobrom voljom, osmehom za svakoga, šaljemo dobru vibraciju koja potiče duboko iz nas, iz naše duše. Jer smo srećni!

Svoju individualnu coaching konultaciju sa Vesnom možete zakazati klikom na link.

Naravno, treba puno rada na sebi. Ne može se do toga doći jednovečernjom meditacijom ili jednim uspavljivanjem muzikom. Ali treba početi. Počnimo sa reprogramiranjem poruka dosadašnjih „uspavanki“. Počnimo svesno da u našu podsvest ubacujemo pozitivne misli, ohrabrujuće poruke. Dozvolimo umu da posle napornog dana i prikupljenih informacija svesno ili nesvesno, opusti se, umiri, kako bi sutradan bolje funkcionisao. Zato ga nahranimo nečim lepim, podelimo sa njim neku duhovnu poslasticu i pustimo ga da spava slatkim snom, vođen pozitivnim stavom, nadahnućem za sutrašnji najbolji dan.

Odlučite sami, koju ćete priču ispričati svom umu za laku noć? Odlučite kako ćete oblikovati i obojiti svoje dane, svoj život!

Prepustite se čarobnim kombinacijama i obojite svoj život tom bajkovitom čarobnošću. A onda, ŽIVITE ŽIVOT!

text: Vesna Popović, Holistic Life Coach

ostali textovi

photo: Pixabay

Vesna Popović autor je knjige ŽIVITE ŽIVOT, koju možete poručiti klikom na link.

Živite život, autor Vesna Popović- coaching magazin

Da li radite posao koji volite?

OBUKA ZA HOLISTIC LIFE COACHA od 15.10. Novi Beograd. Obuka je sertifikovana od američke coaching asocijacije. Obuku vodi Lidija Grujić, autor Holistic Coachinga

Za više informacija kliknite na link: obuka

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.