SAMOĆA U NAJLUĐOJ NOĆI, KAKO JE PREŽIVETI

” svaka duša ima samo jednu želju, da nadje svoju srodnu dušu”

Dok se u nekima budi novogodišnje raspoloženje i osmeh ne skida sa lica, drugima se nakuplja osećaj tuge i razočarenja. Možete jasno da pogodite o čemu se radi. Jedni su u emotivnoj vezi, dok drugi su sami. Jedni će čekati Novu godinu sa partnerom, a drugi će biti emotivno sami u najludjoj noći.

Ne svidja vam se pisana potvrda kako se osećate? Iskreno ne bi ni meni, da nešto jako želim a nemam, da neko me opisuje onako kako ne želim sebe da vidim, još manje da me drugi vide.Mnogi bi vas pozvali na pozitivno razmišljanje, da želite i da težite srećnoj vezi u mislima. Ja neću. Ja ću vas pozvati da budete tu gde jeste. Pozvaću vas da priznate sebi po hiljaduprvi put da ste singl. Priznanjem sebi da ste singl je momenat, ne očajanja već momenat mogućnosti da dobijete ono čemu žudite, ali ovog puta sasvim drugačije.

 

ŠTA TO MENI FALI PA SAM SAM/SAMA

Ako smatrate da ste vi odgovorni što ste sami, nastavite sa čitanjem, ipak ako smatrate da nije do vas, neka se ovde vaše čitanje završi. .

Od vas ću tražiti da se odvažite i napišete listu pod nazivom „ zašto sam sam/a“

Hajde da vidimo čega ste svesni, da nadjemo koji kriterijumi vas drže tu gde jeste.

Npr. Sama sam jer muškaci koji mi prilaze nisu odgovarajući. Svakome nešto fali.

Napravite listu šta im fali što vas odbija od njih:

Nije lako jel? Šta tačno fali……..nije dovoljno pozitivan, oženjen je, previše je u fazonu lako ćemo, zahtevan je, neozbiljan, nedostupan, ne pokazuje emocije, želi samo sex, želi ženu za sebe…….

Da li vi takvog muškarca želite za sebe?

Ne, tako sam i mislila. Morate znati, ovo gore navedeno je polazna tačka kakvog vi muškarca mislite da ćete sresti. Da, toga se bojite to negde očekujete i to će vas uvek pronaći.

Isto je i sa muškarcima. Ono što ne želite, to će vas naći ili ta će vas sresti. Molim vas odvažite se i napravite svoju listu, poput ove gore navedene. Želite sreću za sebe i partnerku kraj sebe, onda krenite.

Da li ste primetili Vi ste  kome fali, treba, želi. Dakle Vi trebate nešto uraditi, promeniti kako bi Vi bili srećni i dobili idealnog emotivnog partnera.

 

VI IMATE MOĆ DA POSTIGNETE ONO ŠTO ŽELITE

Zašto je nešto tako, razlog je više nego prost, više puta do sada ste bili razočarani onim što ste videli, čuli i doživeli kada ste birali i imali emotivnog partnera. Vaša martica u polju emotivnog partnerstva je „pokvarena“. Bolje rečeno, vaša duša tačno zna šta je potrebno za vas, kakav emotivni partner, dok vaša uverenja koja dominiraju vama govore vam „ isporučujemo ono što vi očekujete“, naravno da na fizičkom planu se pojavljuju samo pogrešne prilike!

COACHING MAGAZIN

Škola ljubavi FIND ME, postoji upravo iz razloga vaše duše. To je školica koja vas ničem ne uči, već u vama budi ono što vi jeste i pritom otklanja uverenja- matrice –očekivanja koja su pogrešna a sa kojim vi živite. Pozivam sve zainteresovane da se jave samo ako žele pravu ljubav u sebi i kraj sebe!

 

 10 SAVETA AKO STE SING ZA NOVAKA

 • biti sam nije smak sveta, ponekad je bolje biti sam nego sa pogrešnom osobom. Nemojte raditi nešto zbog čega ćete se sutra kajati!
 • dopustite sebi da upijete novogodišnje raspoloženje, napunite se tom jedinstvenom euforijom, nahranite se lepim emocijama. Lepi iznutra, lepi i spolja.
 • umesto da tugujete, vi napravite listu prioriteta, šta za sebe želite u novoj godini. možda ste sami kako bi konačno čuli sebe.
 • budite mudri, ako do sada niste ostvarili šta ste želeli, potražite savet ili pomoć iz svoje okoline. Nije sramota pitati, sramota je ne znati.
 • priznati sebi da može biti bolje, otvoriće vam nove opcije, priznanje je prvi korak ka cilju. Kako bi inače moglo drugačije!
 • prestanite sa setom da govorite šta nemate, već sa željom šta vama zaista treba.
 • probudite veru u sebe, neophodan začin za uspeh
 • družite se sa osobama koje su ispunjene dobrim lepim emocijama, negujte se na emotivnom planu
 • upamtite da sve najpre bude u glavi, pa u srcu, potom na fizičkom nivou
 • upoznajte sebe, jer vi ste ogledalo svega što vam se dešava, tražite od drugih samo ono što i vi sami imate da ponudite!

 

Lidija Grujić, Holistic Life Caoch

ostali textovi

photo: pixabay

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

2 thoughts on “SAMOĆA U NAJLUĐOJ NOĆI, KAKO JE PREŽIVETI

 • 01/15/2016 at 22:25
  Permalink

  Bio sam sam u novogodišnjoj noći, nisam tada znao za savete iz ovog članka. Bilo je dobro, samo to, jer sam predhodnih noći doživo iskustva visokog intenziteta i značaja. Ispekao sam proju. To je bio moj force ka boljem. Inače me u kuhinji nema dovoljno. Druga mogućnost je bilo veče provedeno sa prijateljima koji, kako sam zaključio, ne cene dovoljno moje prisustvo. Ja njihovo da. I mogao sam da izađem na megdan, dokazujem sebi da sam jak i na delima i pokazujem ljubav uprkos svemu, ali mi je bilo prkosa preko glave i ostado’ u stanu uživajući u toplini svoga doma i svoga srca.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *