KAKO SAM SEBI BITI HOLISTIC LIFE COACH?

Prava pitanja u pravom momentu nam mogu pomoći da dođemo do odgovora zašto se nalazimo u nekoj situaciji ili zašto iznova prolazimo kroz neko iskustvo.

Sve situacije koje kreiramo u svom životu, kreiramo ih jer zadovoljavamo time neke svoje potrebe. To stvaramo svojim svesnim ili podsvesnim umom. Nekada nam se te situacije sviđaju a nekada ne. Vrlo često te situacije na prvi pogled su apsolutno kontrast od onoga što zaista  želimo.

Ali to je samo prvi utisak!

Ako se usudimo da budemo sasvim iskreni prema sebi možemo se veoma iznenaditi našim životnim stavovima, zaključcima i potrebama koji mogu isplivati iz našeg podsvesnog uma.

Marina Zlokolica

Ceo naš sistem funkcionisanja je na principu polariteta, da li je nešto dobro ili nije, da li nešto želimo ili ne, da li nam se nešto sviđa ili ne…

Evo jedne praktične vežbe koja će nam pomoći da dođemo do zanimljivih odgovora  i pomoći da shvatimo zašto se nalazimo u nekoj situaciji!

Uzmemo dva papira, na jednom napišite problem koji imate ili situaciju koja vam se ponavlja a kojom niste zadovoljni a na drugom rešenje koje želite da se desi ili situaciju u kojoj bi želeli da se nalazite. Zatim i na jednom i na drugom papiru napravite dve kolone. Jedna kolona predstavlja pozitivne a druga negativne aspekte kako trenutne situacije tako i željenog ishoda. Ono što treba da napišete u koloni je sve ono što dobijate iz te situacije i ono što gubite. Znači prvo pišemo za „ negativnu „ situaciju, šta ja dobijam time što se nalazim u toj situaciji i šta gubim u toj situaciji. Isto tako pišemo za „ pozitivnu“ situaciju šta ja dobijam u toj situaciji i šta gubim. Kroz to treba da otkrijemo koje svoje potrebe zadovoljavamo kroz date situacije.

Budite iskreni prema sebi, život je tada mnogo jednostavniji.

text: Marina Zlokolica, Holistic Life Coach & Praktičar Rekonekcije

ostali textovi

Youtobe kanal: Marina Zlokolica

14.10.2017 počinje obuka za Holistic Life Coacha u trajnju od šest meseci, Obuka se izvodi na Novom Beogradu. Zakažite intervju, proverite da li je ovo zvanje za vas!  Sve informacije možete dobiti na upit Viber video poziv +381 605000933 ili Skype id: lidija.lifecoach

Obuku vodi Lidija Grujić, autor Holistic Coachinga

www.lifecoach.in.rs

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *