KAKO NAĆI IDEALNOG EMOTIVNOG PARTNERA

Ljubav vas zove, otvorite svoje srce!

Danas kada je sve dostupno čini se da se svaka naša želja može ostvariti, ali opet možemo čuti žalbe i nezadovoljstva pojedinaca.

“Nešto fali”! Da, obično fali ono što se ne može kupiti novcem!

Ljubav, partnerska ljubav. I ako se čini da je čovek superiorniji u odnosu na ranije, pitanje na koje često nema odgovor je: “Kada će doći moja prava ljubav, hoću li se ostavriti u ljubav sa nekim “?

Na ljubav niko nije imun, svako od nas ima potrebu da kraj sebe ima osobu sa kojom će dalje da gradi svoj život u svakom smislu. Zapravo naše duboko pravo na ljubav teži da se ispolji na fizički plan.

coaching magazin

U ime ljubavi, zapravo u ime onoga što zaista želimo u emotivnim partnerskim vezama, pre više godina nastala je istoimena radionica a nedavno i knjiga “Kako naći idealnog emotivnog partnera“. Knjiga ima za cilja da vas navede na samoispitivanje vaših ličnih vrednosti u partnerskim odnosima samo iz razloga kako bi imali mogućnost da ostvarite idealnu emotivnu partnersku vezu.

Tri najkreativnije  čitateljke koje odgovore na pitanje        “ Da li postoji idealna ljubav?” dobiće knjigu Lidije Grujić “Kako naći idealnog emotivnog partnera”. Odgovore ostaviti na facebook page Coaching Magazine klikom na link

Knjigu možete poručiti i sms-om na 0605000933 po ceni od 888 dinara. Raspitajte se o istoimenoj interaktivnoj radionici koja se odrzava u vasem gradu. Uz svaku kupljenu knjigu ostvarujete popust na istoimenu interaktivnu radionicu.

coaching magazin

Svaka duša ima samo jednu želju, da sebi nađe svoju srodnu dušu!

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.