KADA LAŽEMO SEBE U EMOTIVNOJ VEZI?!

Sve je bilo u redu! Kako odjednom kraj? Zašto sada ovako? Primetio/la bih da nešto nije u redu! Ništa mi nije jasno!

Da li ste nekada bili u emotivnoj vezi posle koje ste postavljali ovakva ili slična pitanja?

Šta zaista mislite, ako je sve u redu da li može odjednom da se sve sruši i nestane?

Ili mi sami sebi pravimo lažne slike i zavaravamo sami sebe jer ne želimo da se suočimo sa istinom? Da li možda unutar nas već dugo neki glasić pokušava da nam privuče pažnju tako što govori; “ dosta je, nije sve u redu, dokle ćeš da lažeš sebe”!

Kada je emotivna veza na zdravim osnovama, ako su oba partnera zadovoljna, ako poštuju jedno drugo, ako slušaju svog partnera/ku kada im se obraćaju, ako im je bitno kako se sam i osećaju pa tako i kako se osoba pored njih oseća, ako je ljubav uzajamna mala je verovatnoća da može sve u trenu da nestane. Ako se i desi onda je sigurno da je postojao problem.

Odgovore koje tada možemo da potražimo u sebi su koliko sam ja iskren/a prvo prema sebi pa onda prema svom partner, da li govorim ono što mislim, želim, osećam ili ono što mislim da moj partner želi da čuje? Da li ga prihvatam takvu/og kakvi jesu ili pokušavam  da nametnem svoja ubeđenja I životne stavove. I na kraju zašto se sada osećam loše, da li je možda samo moj ego povređen i ne mogu da podnesem činjenicu da sam napravio/la pogrešne izbore i da nisam u pravu?

Jedina zajednička stvar svemu što nam se dešava u životu smo mi sami! Sve što nam se dešava je odraz nas, naših misli, uverenja, životnih stavova i emocija. I toga koliko smo iskreni prema sebi i živimo svoju istinu. A sve što je manje od toga je samo prividna slika i šarenilo koje sami stvaramo da bi zavarali prvo sebe pa onda i svoje okruženje. To je na žalost ili na sreću uvek kratkog daha. 

text: Marina Zlokolica, Holistic Life Coach & Praktičar Rekonekcije

ostali textovi

Youtobe kanal: Marina Zlokolica  

photo: Pixabay & Coaching Magazine

Želite promene na EMOTIVNOM, POSLOVNOM, FINANSIJSKOM, POLJU LIČNOG RAZVOJA ili nekom drugom životnom segmentu, tražite za vas najbolji način da dođete do željenog?

Holistic life coaching je odličan alat da osvestimo nesvesno i verbalizujemo željeno. I daje konkretne korake kako da dođemo do željenog.

Pozivam vas da upoznate moć Holistic life coaching – a na delu i rezervišete svoje mesto za BESPLATNE konsultacije. Rad je online ili uživo a konsultacije traju 60 min. Svi učesnici BESPLATNIH Holistic life coaching konsultacija ostvaruju popust na zakazane naredne konsultacije.

Svoj termin za BESPLATNE Holistic life coaching konsultacije možete zakazati tokom oktobra na mail: marina.zlokolica@gmail.com ili pišite u inbox.

Holistic Life Coaching konsultacije obavlja Marina Zlokolica, Holistic Life Coach & praktičar Rekonektivnog isceljivanja.

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *