KADA JE UČENIK SPREMAN, UČITELJ SE POJAVI

Svakodnevo učimo, neke lekcije su teže, neke lakše. Samo najhrabriji dobijaju nagradu, ta nagrada je neprocenjiva zove se SLOBODA!

COACHING MAGAZIN

Godinama sam imala isti problem,stalno se na isti način provlačio kroz moj život.Radila sam sve što sam znala,ali ništa nije davalo rezultate.Onda sam čula da postoje neki tretmani koji mogu da mi pomognu da ih rešim.Rešila sam da probam pa kako bude.To je sve što sam znala o tretmanima Rekonektivnog isceljivanja.

woman-1246571_640

Ako se pitate da li se rešilo to zbog čega sam otišla da uradim tretmane Rekonektivnog isceljivanja,ne, nije.Ali sam dobila nešto mnogu više, moja patnja je prestala, nije mi više bilo bitno.Tek nakon izvesnog vremena je došlo do ishoda koji sam želela.U celom tom procesu promenulo se puno toga. Poboljšao mi se vid, iako sam mislila da dobro vidim. Nestao je bol u donjem delu leđa i nogama. Kvalitetnije sam počela da spavam. Poboljšala mi se cirkulacija. Promenula sam prioritete u životu. Počela sam da pravim mesta za sebe u svom životu. Počela da razmišljam o smislu života i mojoj svrsi u celom tom procesu. Zapitala se, ko sam ja zaista? Da li sam zadovoljna time što jesam?

Ko želim da budem? Da li idem ka tome što želim, ili sam negde ko zna gde daleko, negde gde „moram „ da budem? Puno pitanja, puno odgovora koje nije uvek bilo lako ni priznati ni prihvatiti. Mogu da kažem da sam se nekad osećala kao da me je neko okrenuo naopačke, dobro istresa i vratio nazad. Nije bilo druge nego da zasučem rukave i bacim se na posao tj. veliko spremanje svog života.

I tako jedan po jedan deo, jedna po jedna stvar. Sada kada se okrenem i pogledam iza sebe, kao da su neke stvari bile u prošlom životu, kao da sam to bila neka druga ja.

coaching magazin
Marina Zlokolica

Ali sada sam srećna zbog svega što sam prošla jer zahvaljujući svemu tome danas sam ono ko zaista jesam.

U jednoj od svih tih faza počela sam da razmišljam, šta je to što ja mogu da dam ovom svetu da bude lepše i bolje mesto za život. Šta je to što bih nesebično podelila sa drugima? Trudila sam se i trudila ali nikako nisam dolazila do odgovora. Uredu, pustiću to, rekla sam sebi. Posle izvesnog vremena sasvim „slučajno“ sam naletela na intervju  dr. Eric Pearl, koji je najavljivao seminar u Zagrebu tj. obuku za praktičara Rekonektivnog isceljivanja. Momenat u kome se i smejem i plačem, momenat u kome znam i kažem da to je to što sam tražila. Mojoj sreći nije bilo kraja. Momenat kada za mene počinje jedno divno putovanje. Momenat kada ja pravim jedan veliki korak kojim izlazim iz moje zone konfora i započinjem jedan drugačiji život, momenat u kome nestaju mnogi moji okviri i šabloni po kojima sam do tada živela.

Zato danas želim jednoj osobi koja želi da promeni svoj život, poklonim tretmane Rekonektivnog isceljivanja.

text: Marina Zlokolica, praktičar Rekonektivnog isceljivanja & Holistic Life Coach

Ako želite tretman Rekonektivnog isceljivanja kliknite na link i ostavite svoje podatke

 

Da li radite posao koji volite?
Ako ste oduvek savetovali osobe iz svoje okoline, pomagali im da budu srećni i zadovoljni svojim životom možda da na trenutak zastanete i razmisilte o svom novom zvanju! Da li vidite sebe kao Holistic Life Coacha? za više informacija o obuci kliknite na link OBUKA za Holistic Life Coacha

 

photo: pixaby

ostali textovi

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.