ASTROLOGIJA: KADA JE POVOLJNO VREME ZA…..

Saznajte kada je povoljno vreme za vaše aktivnosti

Mesec je najbolji pokazatelj pravog trenutka za to. Čudite se možda, ali pogledajte crkveni kalendar i pitajte one koji se bave baštovanstvom i voćarstvom. Kada kažem: Mesec, mislim na njegov položaj u horoskopskom znaku i njegovu fazu (ugao u odnosu na Sunce).

Oni koji vole baštovanstvo, trebaju znati da će Mesec u Jarcu ili Devici biti dobar za uništavanje korova, za presađivanje je pozitivan Mesec u Devici, Biku ili Jarcu, a za đubrenje cveća to je Mesec u Ribama, Škorpiji ili Raku.

Iz ugla društvenih aktivnosti za pravne stvari je pozitivan Mesec u Vagi ili Strelcu, za igre na sreću to je Mesec u Lavu, za političke aktivnosti Mesec u Vodoliji ili Strelcu, za reklamiranje to je Mesec u Ovnu, Lavu, Blizancima, Vagi ili Strelcu.

Za efikasno iskorišćavanje slobodnog vremena, a prvenstveno za zabave, pozitivan je Mesec u Lavu, Raku ili Biku, za čitanje to je Mesec u Blizancima ili Devici, za druženja Mesec u Raku, Vagi i Biku, za kraća putovanja to je Mesec u Blizancima, Vodoliji ili Jarcu.

coaching magazin
Kada je emotivan život u prvom planu, onda je za izlaske najpovoljniji Mesec u Blizancima ili Vodoliji, za flertovanje to je Mesec u Ovnu, Vagi, Škorpiji ili Lavu, za pomirenje Mesec u Devici, Strelcu ili Ribama, a za rastanak to je Mesec u Vodoliji ili Škorpiji.

Iz ugla finansijskih aktivnosti za planiranje budžeta je pozitivan Mesec u Raku, Biku, Devici i Jarcu, za kupovinu kućnih potrebština to je Mesec u Devici ili Raku, za kupovinu nameštaja Mesec u Raku ili Biku, za ulaganje kapitala to je Mesec u Biku, Jarcu ili Škorpiji, za kupovinu automobila Mesec u Biku, Lavu, Škorpiji i Vodoliji, za pozajmljivanje novca to je Mesec u Jarcu.

coaching magazin
Kada su poslovne aktivnosti u pitanju, onda je za rad koji zahteva kocentraciju, pozitivan Mesec u Biku, Devici ili Jarcu, za timski rad to je Mesec u Vodoliji ili Vagi, za stupanje na novi posao to je Mesec u Jarcu, Devici i Biku, zahtev za povišicu Mesec u Lavu ili Strelcu, za poslovna putovanja to je Mesec u Blizancima ili Strelcu.

Iz ugla kulturnih dešavanja za izložbe i galerije je pozitivan Mesec u Vagi, za operu i pozorište to je Mesec u Lavu i Vagi, za koncerte Mesec u Biku, Strelcu i Vagi, za posete muzejima to je Mesec u Strelcu, Vagi i Jarcu.

Napomena: dajem primer kako treba posmatrati, razmišljati i primenjivati znanja sakupljana od davnina. Kada je Mesec u PADU, to znači da bilo kakav položaj po znacima da zauzima, moramo paziti jer je period odvajanja a ne spajanja, npr. To znači, nikako sada sejati (osim ako to nije stavljanje u klijalište koje potom služi u aprilu za rasad). Ali odaću vam tajnu. To je već urađeno pre dve nedelje i biće povoljno ponovo za desetak dana. Znači, trenutno je dobro za razdvajanje i razlaze jer će biti najmanje bolni. Nikako sada u novu vezu.

U kom se znaku trenutno nalazi Mesec i koja je njegova trenutna faza, možete svakog trenutka proveriti na:

http://www.astrozmaj.com/system/izborposla/ezoterija/astrologija/horoskopi/po_planetama/meseceve_faze/faze.html

Djerdj Ferenc Lazar, astronumerolog

Photo: Pixabay

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *