DOBRE VILE I MATURSKE HALJINE DELE SREĆU I OSMEHE

Kreativni umovi daju kreativne ideje. Tako je nastala akcija DOBRE VILE I MATURSKE HALJINE, ili  fabrika sreće kako je neko rekao!

Vesna Zakonović Arežina   poznatija sa frekvencije 94,9MHz u emisiji „ Sa Vesnom na ti“  i Ana Pavlović Milanković  urednica i voditelj emisije radija S u emisji „ Vikend sa Anom“ došle su na ideju da pomognu velikim i malim maturantima oko nabavke svećanih haljina i odela.

COACHING MAGAZIN
VESNA & ANA

MATURA TREBA DA SE PAMTI PO DOBROM

Svesne ekonomske situacije u zemlji, poželele su da nekako pomognu da svaki maturant zablista sa osmehom lepo obučen. One su iako prezauzete poslom pokrenule Fb stanicu DOBRE VILE I MATURSKE HALJINE  gde su pozvale dobre vile da doniraju haljine koje su prikladne za matursko veče. Da je odziv bio više nego iznenadjujući govori podatak da se za tri nedelje na stranici okupilo oko 2,500 ljudi. Neki daruju,  neki potražuju svoju idealnu haljinu. Nisu se okupile samo pripadnice lepšeg pola, i muškarci su deo tima, oni takodje poklanjaju svoja odela. Sve je potpuno besplatno i sa velikim zadovoljstvom.

 

ŠTIKLE, FRIZURA, ŠMINKA I NOKTI

NE MOŽE SE  BEZ FRIZURE, ŠMINKE I LEPIH NOKTIJU te su dobre vile ponudile svoje usluge da ulepšaju devojke da zablistaju . Ovo sada negira sve one priče kako smo mi Srbi zavidni i ne želimo pomoći drugome. Devojke su želele da budu deo svakog maturskog osmeha te su se same javile i ponudile svoje usluge.

KAKO DO BESPLATNE HALJINE ILI ODELA

Da bi ste dobili haljinu, odelo ili uslugu frizure, šminkanja ili noktiju, trebate da pošaljete sliku svedočanstva ili đačke knjižice u inbox na facebook DOBRE VILE I MATURSKE HALJINE onda će vam biti prosledjen kontakt osobe koja poklanja.

COACHING MAGAZIN

POZIVA SE CELA SRBIJA

Maturanti cele Srbije se obaveštavaju da budu slobodni da se jave ako nisu u mogućnosti da sebi obezbede svečano odelo ili haljinu za svoju maturu, takodje pozivaju se Vile i Vilenjaci da pretresu svoje ormare jer možda imate baš nešto što u svom ormaru što može obradovati maturanta.

HVALA SVIM VILAMA KOJE SU DALE SVOJE HALJINE I TIME USREĆILE MATURANTKINJE

COACHING MAGAZIN

Fb: DOBRE VILE I MATURSKE HALJINE

Fb: KEVA ZAKON

Web sajt: KEVA ZAKON

 

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *