IZABERI SEBE – JELENA MILANOVIĆ

“Ova knjiga je intimno svedočanstvo o jednom neobičnom životu i podsećanje da ne moramo uvek da znamo zašto prolazimo kroz određena iskustva, ali ako verujemo u snagu Ljubavi i  uvek nosimo Nadu u svom srcu, naš put postaje naša staza radosti. Kad počnemo da pratimo život tad život počinje da prati nas – kaže Jelena u knjizi”  – Siniša Ubović, deo predgovora knjige IZABERI SEBE autorke Jelene Milanović

Knjiga IZABERI SEBE je autobigrafska priča koja obrađuje jednu veoma zastupljenu žensku temu – kako biti uspešna i zadovoljna žena na svim poljima života, u današnje zahtevno vreme.

Autorka knjige nas na lagan način vodi u predele svojih unutrašnjih i spoljašnjih borbi, uvida i poniranja ka samoj sebi, nekada kroz laganu priču, a nekada kroz duboke i ne baš lagane trenutke sopstvenog rasta i razvoja.

U vremenu gde su sistemi vrednosti veoma uzdrmani, kao žene i majke svakodnevno se preispitujemo šta nam je na prvom mestu. Majčinstvo ili karijera? I jedno i drugo nas i hrani i razvija, a često smo rastrzane upravo između te „dve vatre“. Želimo da u svemu budemo uspešne, i da svi oko nas budu zadovoljni, a stalno imamo osećaj da nam je dan od dvadesetčetiri sata kratak. Tako živimo po inerciji, sve dok se ne dogodi nešto krupno što će nas vratiti na naš put. Put povratka sebi.

Naslov originala: IZABERI SEBE

Autor: Jelena Milanović

Izdavač: Čigoja

Oktobar, 2017.

ostali textovi

KLIKOM NA LINK POSETITE  FB COACHING MAGAZINE I OSVOJITE KNJIGU

 

 

 

 

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *