ČITANJE IZ MORFIČKOG POLJA – Međunarodna edukacija za MFP Coacha

Naučite da čitate iz Morfičkog polja! Morfička polja prema engleskom biologu Rupertu Sheldrake-u su energetsko-informacijska polja u kojima je pohranjeno svo znanje i iskustvo koje postoji u Univerzumu. U njemu se nalaze informacije o svim ljudskim bićima, životinjama i celoj prirodi, nezavisno od vremena i prostora.

Čitanjem iz Morfičkog polja mogu da se dobiju odgovori na pitanja iz svih životnih oblasti: zdravlje, posao, odnosi, finansije.

Ova edukacija se preporučuje:

– svima koji su na putu ličnog i duhovnog razvoja – za samospoznaju i ostvarenje ciljeva

– terapeutima, energetičarima i koučima – veoma brzo se detektuje srž problema i omogućava se klijentima da brže dođu do rezultata

– privatnim preduzetnicima – povećava se kreativnost i unutrašnji mir, što su dva najvažnija faktora za uspešan biznis

Prvi blok edukacije: 7, 8, 9 i 10.04.2017 (petak, subota, nedelja, ponedeljak)

Drugi blok edukacije: 19, 20, 21 i 22.05.2017 (petak, subota, nedelja, ponedeljak)

Više o Obuci MFP Coach – Čitanje iz Morfičkog polja vidite klikom na link obuka

Pogledajte videa: Čitanje iz Morfičkog polja:

Čitanje iz Morfičkog polja – besplatna konsultacija o obuci – MFP Coach: 

Obuku za MFP Coacha – Čitanje iz Morfičkog polja vodi Sonja Simonovska, osnivačica programa LENS (Lakoća življenja – Energija – Sreća), Holistički kouč, autorica knjiga. Sonja živi i radi u Beču i drži seminare u više zemalja.

Više o Sonji klikom na link LENS 

www.lens.co.at

Facebook page: Sonja Simonovska i Sonja Simonovska- LENS

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *