INTRA PROGRAM ČITA I MENJA PODSVESNA UVERENJA

PROGRAM INTRA, specijalno dizajniran za čitanje i promenu podsvesnih uverenja od sada dostupan i za vas! 

PROČITAJTE I PROMENITE VASA PODSVESNA UVERENJA ZA 15 MINUTA! MOĆAN ALAT ZA MOĆNE LJUDE!

Sigurna sam da vi kao i ja zelite nesto za sebe. Želje su sastavni deo naseg zivota. Sigurna sam da se trudite da svoju zelju realizujete i da na njoj radite tehnikama koje znate! Takodje verujem da neke zelje ostaju na nivou zelja, prosto nikako da se ostvare. Ako je vama kao i meni ova situacija frustrirajuca, verujem da se niste predali vec da trazite nacin kako da imate pred sobom ili u sebi ono sto ste zamislili!

Jaka licnost jos jaca podsvest! Zelim ali mi “nesto ne da”!

Ako bih vam rekla da postoji proveren nacin kako mozete da komunicirate sa svojom podsvescu, da li bi ste zeleli da probate?! Jeste radoznali da saznate sta cuvate u sebi?

Znamo da 95% sadrzaja cuva nasa podsvest, da zapravo podsvest odredjuje nasu realnost. Znamo da kada nesto ne ide u realnosti da je podsvest “kriva” za to. Postoji zabrana u vidu uverenja! Uverenja koja smo sami postavili ili usvojili iz naseg okruzenja.

Mozda jednostavno je sve u redu ali imate potrebu poput mene da saznate sta to “zivi” u mom podsvsnom umu. Meni je to jako bitno, prosto zelim da znam sta upravlja samnom. Sta me vodi ka uspehu a sta me to sprecava da imam, budem ono sto ja zelim!

Ili jednostavno potreban vam je cvrst dokaz da znate da ste na dobrom putu. Probali ste SVE i imali ste neke rezultate ali jos uvek nije to bas kako ste vi zeleli. Muci vas neizvesnost i kada cete biti sposobni da uzivate umesto da radite, radite i radite na sebi! “Ja bih sada i odmah”, jer sve je u SADA zar ne?

Ako ste se prepoznali zelim da vas upoznam sa programom koji je dizajniran da čita vasa podsvesna uverenja i da ih menja!
Program nosi naziv INTRA. Program se sastoji od raznih vezbi koje su apsolutno proverene i delotvorne. Vezbe nisu moje, vec sam ih tokom istrazivanja skupljala, proveravala snagu i moc i implementirala u licni program koji koristim ja i moji klijenti.

Saznajte vase podsvesno uverenje za 5 minuta, promenite ga za 15 minuta. MOGUCE I DOSTUPNO ODMAH SADA!

Ja sam zena od akcije, uvek sam tragala za alatima koji odmah daju pomak i rezultat. Otud i Holistic Coaching, ko je samnom radio ili sa mojim kolegama zna o cemu govorim.

Zamislite da na odredjenu temu pronadjete licno uverenje koje vas koci i drzi tu gde jeste, a ne tamo gde zelite da budete! Zar ne bi zeleli da ga uklonite odmah i sada?!

Recimo da INTRA tehnika pruza tu mogucnost! Procitajte vasu podsvest i napravite je potpuno funkcionalnom po meri za koju verujete da vam je potrebna. Oslobodite se nezeljenog, budite pobednik vi to zasluzujte!

Teme na koje mozete raditi su:
– samopouzdanje
– zdravlje
– partnerski odnosi
– novac
– posao
– odnosi sa okolinom
– odnosi sa porodicom
– depresija
– anksioznost
– ljubav prema sebi i drugima
– jasne odluke
– licni potencijal
I jos mnogo drugih tema.

Napomena: potrebano je samo par sati da svoju zelju pretvorite u stvarnost! Planirano je uvodno predavanje! Ja sam svedok kao i mnogi drugi koji su ucestvovali u ispitivanju, a sada su srecni i uzivaju u blagodetima svojih postignuca!

Ja vas pozivam na trening 1.04. I 2.04 dodjite i procitajte uverenja vaseg podsvesnog uma. U toku je akcija za prijave. Trening dva dana je umanjen za 50% i iznosi 50e, ako dolazite u paru druga osoba placa samo 25e.

Ovo je najbolja investicija koju mozete sebi priustiti, sigurna sam da ce vas potpuno promeniti i osloboditi!

MOĆAN ALAT ZA MOĆNE LJUDE!

Za one koje zele privatnost moguce je zakazati individualni rad!

Prijave i vise informacija mozete dobiti na 0605000933
Program INTRA dizajnirala i vodi Lidija Grujic, Holistic Coach

Zelite da dobijete besplatan trening?

Posetite Fb page Holistic Life Coach- Lidija Grujić klikom na link i saznajte više informacija u objavi.

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *