HOLISTIC LIFE COACHING by Lidija Grujić

Holistic Life Coaching nije moj posao, to je moj stil života. Zato volim da kažem, „ ja ne radim svoj posao, ja ga živim“. Upravo zbog toga  jesam uspešna. Često me pitaju u čemu je tajna? Ne postoji tajna! Ja jednostavno živim ono o čemu govorim. Da, to je moj izabrani stil života. U kući sa decom, u komšiluku, u kancelariji, na ulici uvek sam Holistic Life Coach.

ŽUTA MINUTA OD 30 SEKUNDI

Svi koji me znaju, opisuju me kao pozitivnu osobu koja je uvek pribrana. „Uvek prave reči iznedriš, kako to postižeš“? Ja se nasmejem i kažem, „vežba čini majstora“. Nije oduvek tako bilo, ali coaching me je pronašao i evo me. To ne znači da ja nemam žutu minutu, o da, imam je, ali moja žuta minuta traje trideset sekundi. I to ne znači da ne podignem ton. O da, činim to, ali samo kada pevam. Humor je našao put do mene. Naravno da se iznerviram.kao i svi ostali. Nalet emocija me prosto preplavi, ja to nazivam „ kreativno izražavanje emocija“ Ali čak i tada mogu da biram kako ću reagovati. Biram ono što je najbolje za mene u tom momentu. Kasnije kada se stišaju emocije, sagledam šta me je to izbacilo iz ravnoteže. Čovek neprestano uči, neprestano upoznaje sebe, to jeste čar života.

 

MOĆ HOLISTIC COACHINGA

Moram napomenuti da coaching ili bilo koja druga disciplina mogu da vam pomognu samo onoliko koliko vi to želite. Coaching ne obećava promene koje će se desiti preko noći. Ali može vam biti od velike koristi ako zaista želite da uredite svoj život onako kako baš vi želie. Daće vam dobre smernice, podršku i nesebičnu pomoć sve dok ne ostvarite cilj. Uz coaching naučićete kako da iskoristite sav svoj potencijal, jer često imamo mnogo više snage nego što mislimo.

 

PODRŠKA ILI HOLISTIC LIFE COACH

Odličan coach koji zaista poznaje procese rada biće vam od velike pomoći.

Kako prepoznati odličnog Holistic Life Coacha?

Ne po sertifikatu, već po tome kako se osećate dok razgovarte sa njim. Zato je prva konsultacija u trajanju od 30 minuta gratis. Vaš osećaj je nepogrešiv, dopustite vašem telu da vam pokaže kako se oseća i znaćete. Svakako da možete imati velike benefite od coacha tokom rada. Najpre imate podršku i prijatelja koji vas ne osudjuje ili etiketira. Vaš Holistic Life Coach bodriće vas i nalaziće načine da vam ulije snagu. Timski rad je pravi opis, a kao tim imate veću snagu.

Upoznajte neke od Holistic Life Coach-eva u kategoriji HLC. Pružite sebi šansu da postanete drugačiji, onakvi kakvi želite i možete da budete.

http://www.lifecoach.in.rs

 

 

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *