HOLISTIC COACHING PODRŽAO JE HUMANITARNU AKCIJU

NAŠE MALO, NEKOME JE SVE… OVO JE PAROLA KOJOM SE VODE HOLISTIC LIFE COACHEVI I UVEK SE RADO ODAZIVAJU POZIVU DECE 

U petak na Adi u caffe-u Red Shoes, održana je humanitarna akcija

” PODRŽI ME JER I JA ŽELIM BITI SREĆAN/A”

Humanitarna akcija bila je posvećena deci iz doma ” Drinka Pavlović” u cilju skupljanja finansija za njihove osnovne potrebe. Akciju je organizovalo udruženje gradjana ” Centar za unapređenje društva” iz Beograda.

Akcija traje i dalje i svi ste pozvani da   pomognete deci iz doma 

ovako je protekao dan uz druženje dece, gostiju i glumaca

coaching magazzin

” Na bini ispred caffe-a je organizovana revija za decu a modeli su upravo bila deca iz doma, majice su dobili na poklon, poklon su dobili i od Planet bik-a: rolere i trotinete. Akciju su nam uvelicali glumci pozorišta Teatar 011 sa svojom predstavom “Alvin i veverice”.

coaching magazin

Najveću zahvalnost dugujemo klovnu SLAVKU ŠAŠAVKU, koji nam je u zadnjem trenutku pružio i tehničku podršku, osim što je vrlo uspešno zabavljao naše mališane.

coaching magazin

Prijatelj kuće, caffe Red shoes, Ava Karabatić nam je pružila nesebičnu podršku, vodeći program.

Veliko hvala glumici Tatjana Kecman za vođenje programa, Slavku šašavku za veliku podršku, Teatru 011, Lidiji Grujić za učešće u svim segmentima našeg rada, Svetlana Blagojević na doniranju knjiga, Self Coaching. Planet bik-u za poklone, Red shoes-u za prostor i majice koje smo poklanjali donatorima, firmi Koozmetik na doniranju kozmetike, udr. Mladi za Srbiju 2016 za saradnju, inkluzivno centru “Perpetuum mobile” za prevoz, volonterima Mirku, Ceci, Stojanki… naročito se zahvaljujemo našem kolegi Jovanu Todorovskom i njegovoj firmi Joca art na potpunoj organizaciji i finansiranju dogadjaja. Za kraj, neizmerno smo zahvalni drugarima iz doma Drinka Pavlović koji su najviše uveličali naš dogadjaj svojim prisustvom. Hvala svima koji imaju razumevanja za ovako korisne dogadjaje.”  Dušica Jeleč ” Centar za unapredjenje društva”

Centar za unapredjenje društva

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *