Holistic Coaching, moj izbor jer želje postaju stvarnost!

Da li Vam se nekada desilo da konstatujete da određene stvari treba da se promene. Prosto da određeni segmenti života nisu na zadovoljavajućem nivou, može to bolje, ja želim više i lepše za sebe. Posle nekog vremena sa čudom konstatujete; “kako to da se ništa nije promenilo, a tako jasno sam rekla da želim da se promeni”. Čudno , zar ne?!

coaching magazin

U tom momentu možda nismo ni svesni da nismo svoje želje pretvorili u ciljeve, da nismo preduzeli korake koji nas vode do naših ciljeva. Da su želje ostale na nivou želja. Možda ipak više i nije čudno što se ništa ne događa. Ili jedna druga krajnost.Toliko se trudimo i radimo na tome da ostvarimo svoje želje, snove a na kraju opet ništa. Ne znajući zašto, obuzima nas razočaranje i odustajemo!

 

Nešto slično se meni desilo. I to ne tako davno. Donela sam odluku da ću da radim posao koji volim i znala sa šta je to. Trudila sam se, ali prosto osećala sam i videla da može bolje od toga. Nisam bila sigurna gde grešim i šta treba da promenim, ali sam znala da sam otvorena za sve što dolazi u moj život.

Tada sam osetila da mi je potreban coaching. Kako to u životu biva,kada je vreme za nešto tada se i desi.Tako je bilo i ovog puta. Upoznala sam se sa Lidijom Grujić i eto mene na obuci za Holistic Life  Coacha.

coaching magazin
Obuka za Holistic Life Coacha www.lifecoach.in.rs

Znala sam da velike promene dolaze u moj život, ali koliko brzo nisam ni u snu mogla da zamisli. Kako je Holistic Coaching praktična disciplina, a obuka zahteva da od prvog dana radimo na ličnim ciljevima, stvari su krenule da se menjaju a ja da osvajam uspehe o kojima sam maštala.

coaching magazin
Marina Zlokolica

Više puta sam čula da je ključno da uskladimo svoje misli, reči, dela i emocije. Ali to uopšte nije ni lako ni jednostavno. Ipak je mnogo lakše kada imamo pomoć. Kada sam zajedno sa Lidijom došla do mojih mentalnih blokada koje su me sputavale da dodjem do svog cilja, sve je počelo da se menja. Mnogo brže nego što sam mogla da pomislim. Jedna po jedna kockica stvaraju baš onakvu sliku kakvu sam zamislila. I zato želim da iskoristim ovu priliku da se zahvalim divnoj Lidiji Grujić što mi je pružila priliku, što je verovala u mene, što je malo je reći odličan mentor i Holistic Life Coach. Hvala što si me naučila da ono što mislim i osećam verbalizujem, daono što želim pretvorim u delo.

Coaching konsultaciju sa Marinom možete zakazati klikom na link ispod.

text: Marina Zlokolica, Holistic Life Coach & praktičar Rekonektivnog isceljivanja

ostali textovi

photo: Pixabay

Obuka za Holistic Life Coacha počinje 16.10.2016, svi zainteresovani mogu se informisati klikom na link: OBUKA ZA HLC

coaching magzin

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *