EROTSKI HOROSKOP

 

Uz pomoć astrologije probudite čula i strasti sa voljenom osobom. Svaki znak ima različite erotske potencijale, otkrite koje….. 

OVAN  21. 3. – 20. 4.

Žena:  strastvena, uživa u vrelim zagrljajima i prepušta se bez predrasuda. Voli da dominira i vodi erotsku igru. Očekuje da je muškarac izdržljiv i da prati njen tempo. U zanosu, grebe i ujeda. Za muškarca koji nije spreman na vatren seks brzo gubi interes. U mladosti nije privržena jednom partneru, već traži izazove. Kad pronadje pravog, kao i sa zrelošću, umećem iznova iznenađuje i intrigira erotsku pažnju partnera.

Muškarac: energičan i neumoran u krevetu. Nema vremena za dugu predigru. privlači ga sve šokantno i zabranjeno. Ako želite da ga osvojite oslobodite se predrasuda i ne obećavajte ono čega se stidite. Zadržaćete ga ako uvek pokažite novo umeće u seksu.

Erogene zone: provucite im prste kroz kosu i gricnite uho obuzeće ih slatka jeza.

Idealan partner: Lav, Strelac, Vodolija.

BIK  21. 4. – 20. 5.

Žena: senzualna i pritajeno erotična. Voli dugu predigru, posebno je osetljiva na polj upce u predelu vrata.  Sa godinima postaje svesna svoje seksulanosti, slobodnija i strastvenija. Ima naglešeno čulo ukusa, uživa u poljupcima, kao i oralnom seksu. U zrelim godinama vešto vodi erotsku igru i zna da probudi skrivena maštanja partnera. Tiho se opire a istovremeno i provocira muškarca ispoljavajući veliko erotsko znanje.

Muškarac: osvaja postepeno ali ne odustaje od žene koja ga privlači. Senzitivan je i shvata erotske potrebe i osećanja partnerke. Voli klasičane poze ali neće odbiti ponudu za egzotičnu varijantu. Osvajajte ga polako, pruža sigurnost i pregršt uživanja.

Erogene zone: strastveni poljubci u vrat i ispod ušiju probudiće vulkan strasti.

Idealan partner: Devica, Škorpija, Jarac.

BLIZANCI  21. 5. – 20. 6.

Žena: zavodljiva, šarmantna, čaroban sagovornik. Slobodnog duha ne voli da je partner ograničava. Želi da se druži, izlazi i sklapa prijateljstva. Uživa u spektru erotskih igrica od verbalnog udvaranja, lascivnih šaputanja do provokativnog izazivanja. Maštovita, radoznala, mladalačkog duha i u zrelim godinama zbog čega je muškarci nezaboravljaju. Iznova drugačija, spremna na različita eksperimentisanja zarad zadovoljstva.

Muškarac: inteligentan, duhovit i interesantan. Ne odgovara partnerki koja očekuje ozbiljnu vezu. Pored njega budućnost je neizvesna ali je sadašnjost zabavna. Uživa kada vodi ljubav pred ogledalima, sa upaljenim svetlima. Obožava raznolikost.

Erogene zone: ljubljenjem untrašnjosti ruke, od šake do pazuha  budi požudu.

Idealan partner: Lav, Vaga, Vodolija.

RAK  21. 6. – 22. 7.

Žena: senzualna i stidljiva. Potrebno je da se uveri u iskrenost partnera kako bi se prepustila erotici. Osvajaju je komplimenti, a opušta duga predigra i ljubljenje grudi. Stidljivost iščezava sa zrelošću. Kada stekne životno samopuzdanje sve je čulnija i seksualnija. Uživa u nežnim milovanjima i uzvraća partneru. Obožava poljupce. Može da doživi orgazam ljubeći se. Odbijaju je grubi i nametljivi muškarci koji žele brz seks.

Muškarac: sentimentalan, promenljivog raspoloženja i željan dokaza ljubavi. Kako je nesiguran imponuje mu kada ima utisak da je iskusniji od partnerke. Uživa da joj otkriva misterije seksa. Voli dugu predigru i teži da zadovolji potrebe partnerke.

Erogene zone: milovanje grudi i bradavica jagodicama prstiju pravi je stimulans.

Idealan partner: Bik, Devica, Ribe.

LAV  23. 7. – 22. 8.

Žena: dominantna i dostojanstvena. Očekuje da joj se muškarac divi, da je obožava, obasipa pažnjom i elegantno se udvara. Kad se probude strasti, vatrena je i burno reaguje. Uživa u poljupcima u predelu bedara. Obožava da vodi ljubav pred ogledalima, a da pri tome partner ispoljava divljenje njenom telu i seksualnom umeću. Voli dominantan položaj i vodi tempo. U zrelosti je zahtevana, uzbudjuje je uloga “gospodarice”.

Muškarac: samopouzdan, velikodušan, vatren ali ranjiv. Lako ga je osvojiti laskanjem. Očekuje da je njegova izabranica uvek raspoložena za seks. Predigra je kratka ali je izdržljiv. Uzbudjuje ga kada je žena u seksu potčinjena a izgubi kontrolu i vrišti.

Erogene zone: opustiće se ako vrhovima prstiju i noktiju lagano predjete duž ledja.

Idealan partner: Vaga, Strelac, Vodolija.

DEVICA  23. 8. – 22. 9.

Žena: ozbiljna, nenametljiva, odmerena u životu i seksu. Odbijaju je nametljivi muškarci. Najpre analizira i tek kada partner zadobij njeno povrenje spremna je za erotski kontakt. Pre seksa predlaže zajedničko tuširanje ili kupku. Opuštena je ako je zadovoljena njena potreba za čistoćom. U zrelim godinama se oslobadja predrasuda i stida. Erogena zona je stomak. Uživaće ako partner nežno miluje i ljubi predeo oko pupka.

Muškarac: promišljen, nežan i obziran. Nije romatičan tip, udvara se jednostavno i proučava ponašanje žene pre nego joj priđe. Nije sklon vulgarnim izlivima strasti, predigra se odvija metodično kao u priručniku za seks. Pitaće ženu šta želi i udvoljiti joj.

Erogene zone: poljupci u predelu struka učiniće da zadrhte od želje.

Idealan partner: Bik, Škorpija, Jarac.

VAGA  23. 9. – 23. 10.

Žena: suptilna, otmena i prefinjeno zavodljiva. Sa godinama je sve ženstvenija i sve više uživa u činu seksa nego u igri zavođenja. Odbijaju je neuredni i agresivni muškarci. Želi doteranog i otmenog partnera. Od seksa pravi predstavu. Pojaviće se u izazovnom vešu čekajući da vidi reakciju muškarca. Zavodi laganim skidanjem uz izazovne pokrete tela. Erotična je ali teži umerenosti, odbiće muškarca koji je nasrtljiv.

Muškarac: šarmantan, zavodljiv, voli da osvaja. Privlače ga otmene, prefinjene žene. Uživa u dugoj predigri i ne želi da ga žena požuruje. Teži da zadovolji partnerku i spreman je da vodi ljubav celu noć dok je ne dovede do vrhunca. Voli otmen ambijent.

Erogene zone: uzbudiće ih kružni pokreti i dodir prstima po guzi.

Idealan partner: Blizanci, Strelac, Vodolija.

ŠKORPIJA  24. 10. – 21. 11.

Žena: seksipilna, isijava snažan erotski naboj. Muškarce privlači hodom, osmehom, pogledom. Energična, sledi instikt tela i srca.Najseskualnija žena zodijaka. Želi snažnog i izdržljivog muškarca. Spolja deluje kao dama ali u spavaćoj sobi nema predra suda i ograničenja. U mladosti brzo postaje svesna svoje seksualnosti i istražuje granice zadovoljstva a sa zrelošću potpuno uživa. Nosi crni seksi veš, visoke potpetice…

Muškarac: strastven, nepredvidljiv, muževan, pruža neslućeno zadovoljstvo. Ljubomoran i perverzan. Teško kontroliše seksualnu energiju, potrebna mu je izdržljiva žena spremna na iznenadjenja i izazove. U zanosu grize, štipa, naglo prodire u ženu.

Erogene zone: najosetljivija oblast su genitalije, reaguju i na lagan dodir.

Idealan partner: Bik, Jarac, Ribe.

STRELAC  22. 11. – 21. 12.

Žena: otvorena, iskrena, druželjubiva sa smislom za humor. Otvoreno ragovara o seksu i smelo se upušta  uzbudljive erotske avanture. U mladosti eksperimtiše sa zrelošću ceni kvalitetne odnose, gde osim seksa sa partnerom neguje prijateljtsvo. Uživa da vodi ljubav na otvorenom prostoru, pod vedrim nebom. Potrebni su joj sloboda i kontakt sa prirodom. Prijaju joj strasno milovanje i poljupci u bokove i butine ali i u kosu.

Muškarac: vedar, zanimljiv sagovornik, iskren. Želi da se zaljubi ali strepi od zbližavanja, prvenstveno ceni ličnu slobodu. Uzbuđuju ga igra osvajanja i predigra više od samog čina penetracije. Obožava erotske igrice posebno obostranu masažu telo o telo.

Erogene zone: poljupci po untrašnjoj strasni bedara bude plimu strasti.

Idealan partner: Ovan, Lav, Vodolija.

JARAC  22. 12. – 20. 1.

Žena: suzdržana, na prvi pogled hladna i distancirana. Ispod ledene površine krije se vulkan strasti koji se razbuktava sa godinima. Punu seksualnu zrelost dostiže u srednjim godinama. Tada je samopouzdana, nema strah od odbijanja. Muškarca koji pronikne u njenu seksualnu prirodu očekuje pregršt zadovoljstva. Voli produženo vodjenje ljubavi, potreban joj je izdržljiv muškarac. Nije za dugu predigru već vatren kontakt.

Muškarac: ozbiljan, uspešan, veran, pruža sigurnost. Privlače ga inteligentne žene od kojih očekuje više od seksa, pouzdanost i podršku. Poseduje veliku seksualnu energiju i spremnost da partnerku vodi u orgazam. Izdržljiv je, istrajaće dok je ne zadovolji.

Erogene zone: masaža donjeg dela kičme budi potisnutu erotsku vatru.

Idealan partner: Bik, Devica, Škorpija.

VODOLIJA  21. 1. – 18. 2.

Žena: druželjubiva, otvorena, inteligentna, kreativna. Traži idelanog partnera i vezu, za to je u maldosti sklona da istražuje. U srednjim godinima je sve svesnija sopstvenih kvaliteta i seksu se prepušta sa puno uživanja. Maštovita je i orginalana, eskperimentiše u traženju zadovoljstva. Smatra da je muškarčev mozak centralni erotski organ. Sklona je šaputanjima na jastuku koja izludjuju partnera. Za nju nema tabu tema.

Muškarac: pasivan, očekuje da partnerka preuzme inicijativu. Žena ga najpre zanima kao osoba a kasnije erotski. Strpljivo osvaja i vodi dugu predigru. Kad dosegne uzbuđenje strasti ispoljava maštovito. Privalče ga egzotični erotski eksperimnti i iskustva.

Erogene zone: senzitivni su listovi i članci, dodirujte ih jezikom, izgubiće kontrolu.

Idealan partner: Ovan, Blizanci, Vaga.

RIBE  19. 2. – 20. 3.

Žena: ženstvena, senzualna, intuitivna i romantična. Na koketan način ističe svoje ženske čari i privlači mučkarace. Sanja o večnoj ljubavi zbog čega se u mladosti lako razočara. Tek kada stekne iskustvo zna da prepozna gospodina pravog. U krevetu je podložna sugestijama. Lako prihvata predloge partnera o novim pozama i neobičnim iskustvima. Trudi se da udovolji partneru i smatra da u ljubavi ništa nije zabranjeno.

Muškarac: emotivan, nestabilan i strastven. Privlače ga promene, zavodjenje a ujedno teži za emotivnom stabilnošću. Sanjar, koji čita poeziju, poziva u šetnju pod mesečinom. Kad se zaljubi pokoran je. Uzbuđuje ga fantazija o dominantnoj ženi gospodarici.

Erogene zone: stopla Riba su osetljiva, milujte ih i ljubite, rasplićete im maštu.

Idealan partner: Rak, Škorpija, Jarac.

 

Autor: Violeta Dimitic

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *