EFT- TEHNIKA EMOCIONALNE SLOBODE

Pre jedanaest godina Jasmina Kovačev donela nam je tehniku koja otklanja emotivne blokade na svim nivoima i čini da živimo zdrav, uspešan i srećan život! Coaching Magazin imao je tu čast da se upozna sa Jasminom Kovačev i sazna više o Tehnici Emocionalne Slobode ali i o planiranim aktivnostima za proleće- leto 2017-te godine. 

 

coaching magazine Osnivač EFT-a je Gary Craig od koga je Jasmina i učila EFT.

“Probajte EFT na svemu! Naše negativne emocijesu veliki uzročnici većine fizičkih bolova i oboljenja. Zar to nije zastrašujuće? Velika stvar je ta, da Postoji naćin da se to reši. Nedostajuća karika je konačno pronadjena i brzo se širi“   Gary Craig, osnivač EFT-a

I ovog proleća Jasmina otvara vrata svima koji žele da poprave kvalite svog života u bilo kom segmentu. Nedavno je održan informativni seminar pod nazivom „ Otkijte svoje blokade obilju, zdravlju i uspehu“ na kome je sve učesnike upoznala sa programom planiranih radionica, seminara i edukacije. Bez obzira što je održani seminar bilo informtivnog karaktera Jasmina se zaista potrudila da svaki učesnik dobije odgovor na svoje zašto i kako!

Celu emisiju Happy Life sa Jasminom Kovačev, uskoro možete pogledati na http://tesla-tv.com/ RTV TESLA

 

Planirani seminari, radionice, edukacije i grupni tretmani

27.05. – 28.05. – subota i nedelja, Beograd      

– EFT osnove (nivo jedan) Tehnika za 21.vek (samopomoć i profesionalnu edukaciju) kliknite na link i szanajte više

29.05.  – ponedeljak, Beograd

– EFT Grupni tretman (celodnevni grupni tretman)

Higijena uma je svakom neophodna jer um kreira našu realnost.Oslobodite deo svog emotivnog i mentalnog tereta podsvesti.

30.05. – 01.06. – utorak, sreda i četvrtak, Beograd       

– Imam kancer, pa šta? Biram Život! – Emotivno mentalni transformacioni program obolelim od kancera,dizajniran po uspešnom modelu kancer ritrita koji Jasmina Kovačev drži na Novom Zelandu. Grupne radionice su segmenti ritrita vezani za neophodne emotivne i mentalne transformacije. Radionice su pogodne za sve dijagnostikovane, one koji su u remisiji, kao i sve koji su podrska obolelima.

02.06.  – petak, Beograd

– Otpustite blokade novcu (celodnevna radionica)

03.06. – 04.06. – subota i nedelja, Beograd      

– Tajna uspeha je u vama

Šta Vas koči da idete napred? Uklonite brojne sopstvene blokade vašem uspehu i obilju.

10.06. -12.06.- subota, nedelja i ponedeljak, Beograd

– EFT srednji nivo (nivo dva)

Napredna samopomoć i početni stepen primene na drugima. Treći dan samo za potencijalne praktičare.

13.06. – utorak, Beograd        

– EFT supervizija i mentorstvo

17.06. – 18.06. – subota i nedelja, Beograd      

– Uvod u META-Zdravlje

Naučni pristup veze uma – tela i  samoisceljenja. Otkrijte zasto smo bolesni i kako pokrenuti samoisceljenje.

19.06.  – ponedeljak; Beograd 

– EFT Grupni tretman (celodnevni grupni tretman)

Higijena uma je svakom neophodna jer um kreira nasu realnost. Oslobodite deo svog emotivnog i mentalnog tereta podsvesti. Broj polaznika je ograničen! Prijavite se još danas online, ili na tel. 063 160 8116

09.06.  – petak, Novi Sad. Prijavite se još danas online

– Grupni tretman (celodnevni grupni tretman)

Higijena uma je svakom neophodna jer um kreira nasu realnost. Oslobodite deo svog emotivnog i mentalnog tereta podsvesti. Broj polaznika je ograničen! Prijavite se još danas online, ili na tel. 063 160 8116

 

16.06 do 01.09. od petka do petka

Letujete sa nama na Pašmanu

Letovanje, edukacija i transformacija na Jadranu 

SVE PROGRAME letovanja i edukacije na Pašmanu i Harmony programu TOKOM CELOG LETA, možete rezervisati preko našeg Studija. Moguća organizacija transporta za blagovremene prijave.

Ako vas interesuje smena u kojoj je Jasmina prijavite se za period od 23.06.-30.06. Seminar koji radi ove godine na Pašmanu je “Upoznajte dete u sebi i kako ono danas utiče na vaše odnose sa drugima” (na partnerske odnose, odnose sa decom, formiranje vase dece). Broj polaznika je ograničen! Prijavite se još danas online i pozvaće vas organizatorka.

Program letovanja pogledajte klikom na link: Harmony 2017 

coaching magazin
Jasmina Kovačev i Lidija Grujić

coaching magazinU prodaji je knjiga “Preobrazite svoje slabosti u snagu”, Jasmine Kovačev, internacionalnog EFT eksperta i coach-a za postizanje vrhunskih dostignuća. Novo, prošireno izdanje izašlo iz štampe aprila 2014. Porucite jos danas svoj emocionalni bukvar!

 

           

EFT knjiga za decu coaching magazin

Book EFT knjiga-slikovnica za decu od 2 do 12 god. Idealan rođendanski poklon, novogodišnji paketić, ili jednostavno izraz ljubavi prema svakom detetu kome želite prosperitet.

 

text: Coaching Magazin, izvor www.tehnikaemocionalne slobode.com

video: Coaching Magazin & Happy Life RTV Tesla

photo: Coaching Magazin, Studio za edukaciju i vrhunska postignuća

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.