EFT grupni tretman

Celodnevni grupni tretman 

16.06 i 19.06, Beograd

Tretman je idealna prilika za sve koji žele da osete koristi grupnog rada i oslobode deo svog emocionalnog i mentalnog tereta. Prisustvo grupnom tretmanu ne zahteva prethodno znanje EFT-a, međutim mnogi nakon završenog EFT nivoa dođu kako bi u praksi videli i ujedno oslobodili neke od svojih opterećenja (a svi ih imamo!).

coaching magazine

Higijenu naseg tela obavljamo svakodnevno, a na nas um ne obracamo paznju mada od njega sve zavisi u nasem zivotu. Iskoristite priliku kad god je imate i posetite ove popularne radionice kako bi povremeno napravili veliko spremanje u vasem umu na ovim jedinstvenim radionicama. Pogledajte fascinantne fotografije snimaka energetskog polja pre i posle grupnog tretmana.

Pogledajte komentare ranijih učesnike Grupne terapije 

Prijavite sa na Grupni tretman preko ovog linka ili na 063 1608116

 

coaching magazine

EFT osnovni nivo,14.06 i 15.06, Beograd.

Prijavite se još danas klikom na link PRIJAVA ili na telefon 063 1608116

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *