DODIR KOJI OTKRIVA TAJNU VEČNE MLADOSTI

Šta ako je neminovost starenja jedna velika laž koju smo svi kolektivno prihvatili? Da li vam je nekad palo na pamet da je i to moguće? Jer, energetski fejslift je telesni proces koji poručuje i dokazuje baš to – da je starenje jedna velika laž. Ako ga pokrenete jednoj osobi do dvadeset puta, moguć je i do deset godina mlađi izgled. Pa, kuda onda sa svim onim što smo do sada naučili i prihvatili kao svoju istinu? Šta sa svim onim kremama, kozmetičkim tretmanima i ostalim skupim i traumatičnim metodama ako ovako nešto stvarno „radi“? A „radi“, svedočim svakodnevno tome.

„Svesnost uključuje sve i ne prosuđuje ništa“, kaže Geri Daglas, osnivač Access Consciousnessa. A koliko puta ste vi prosuđivali sebe, svoje telo, svoje lice, ruke, izgled, pa onda i situacije, stavove, druge ljude? Mogu li svesnost i prosuđivanje uopšte ići ruku pod ruku? Reklo bi se da ne mogu. I šta ste još prihvatili što nije vaše kako biste postali društveno prihvatljivi?

coaching magazin
Jelena Stefanović

Access Consciousness je niz verbalnih i telesnih „alata“ zahvaljujući kojima možete doći do promene na lak i brz način u svim sferama života koje vi odaberete i koje ste, pre svega, spremni da menjate. U verbalne alate spadaju pitanja čiji je glavni cilj da zaobiđu vaš logični um, jer da on zna da nađe rešenje, ne biste bili tu gde jeste, već biste živeli svoj život iz snova, pucali od zdravlja i zadovoljstva i uživali u zagrljaju večite mladosti i beskonačnih mogućnosti. A šta ako bih vam rekla da je to u stvari moguće? Samo ako pitate i dopustite da vas nađe baš ono što je najbolje za vas…

Sa druge strane, tu su moćni telesni procesi – tretmani u toku kojih se ruke polažu na telo klijenta i pozivaju se odgovarajuće energije. Energetski facelift je upravo jedan od tih procesa kojim se otvaraju vrata podsvesti, pa se u toku tretmana brišu uverenja koja ste „pokupili“ o starenju, bolestima, isceljenju, telesnosti i svemu ostalom zbog čega ste starenje prihvatili kao nešto neminovno. Proces starenja se tada zapravo preokreće u proces podmlađivanja, obnavlja se DNK, a pored zatezanja lica i vrata, dolazi do regeneracije ćelija u celom telu, osnaživanja vitalnih organa, jačanja imunog sistema, zarastanja rana tamo gde ih ima, a klijenti prijavljuju povišen nivo energije, bolji i dublji san, više uživanja u svakodnevnim aktivnostima i lakoću u telu. Efekti su vidljivi odmah, ali postoji i takozvani „eho“ efekat, pa se promene odvijaju i mesecima posle tretmana. Postajete sve mlađi i lepši, i to sve bez botoksa, igala, hirurških noževa i druge hemije i postupaka kojim se telo samo još više izlaže traumama.

U toku tretmana klijent leži, a terapeut polaže ruke na određene delove lica, vrata i tela. Sam proces traje oko dva sata i deluje na sve nivoe bića. Šta to znači? To znači da ćete možda unaprediti i neke druge aspekte svog života, nećete samo „ispeglati“ bore. Vrlo je moguće i da vam se dopadne činjenica da se ne morate mučiti, odricati, ustezati i na bilo koji način žrtvovati da bi vam bilo dobro, da biste izgledali lepo, osveženo, podmlađeno, odmorno i blistavo. Jer, energetski fejslift upravo tako radi. Da li ste i vi spremni da proverite zašto su oduševljeni ljudi širom sveta koje su probali ovaj telesni proces? Jeste li raspoloženi za nešto sasvim drugačije?

Dodatne informacije možete videti na linkovima ispod:

Youtube clip o tome kako zaustaviti proces starenja

Facebook stranica Centra za kreativni i umetnički lični razvoj

Blog

Englesko-srpski sajt

Text: Jelena Stefanović

Photo: Pixabay

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *