DNEVNIK ANĐELA & AKI SUNCE

Dnevnik Anđela je namenjen za kreiranje boljeg života i unošenje mira, ljubavi i istine u vaš život. Prednost Dnevnika Anđela je što ga uvek možete nositi sa sobom i setiti se da su Anđeli uvek uz vas.

Uz pomoć molitvi ćete povratiti iskrenu veru u sebe, Anđele i Boga, druge ljude i ceo svet oko vas. Brojevi su znakovi od Anđela, pomoći će vam da bolje razumete šta vam Anđeli poručuju, afirmacije da se povežete sa Anđelima i istinskim svojim bićem, a mudre priče o Anđelima će vam pokazati koliko nas Anđeli u stvari vole.

Ko veruje u Anđele, veruje u sebe !

COACHING MAGAZIN

 

PRIMER MOLITVE 

Molitve Anđelima mira, ljubavi, isceljenja, izobilja: Anđeli moji dragi, mir, ljubav, isceljenje, izobilje su deo života koji ja živim, želim da iskusim sve darove koje mi šaljete, mir je osećaj spokoja mog bića, ljubav me ispunjava u svakoj ćeliji mog bića, isceljenje mi omogućava da budem zdrava na svim nivoima mog bića, izobilje obuhvata sve ono što mi dolazi iz očekivanih i neočekivanih izvora, znanih i neznanih, ja sam spremna da iz sveg srca zakoračim u svet koji mi omogućava sve ovo. Zahvalna sam što ste deo mog sveta dragi moji anđeli. Hvala vam. Amin

Dnevnik Anđela jednostavan je za korišćenje u :

Autobusu,

Kancelariji,

Čekaonici,

Na radnom mestu,

Pored kreveta,

Na pauzi

Na poklon …

Posetite Fb page Coaching Magazine klikom na link i osvojite  Dnevnik Anđela 

coaching magazin

Aleksandra Kečić , poznatija kao Aki Sunce je pisac, trener – life coach, Anđeoski iscelitelj i motivacioni govornik ili kako ona voli da kaže Vetar u leđa svim dragim ljudima, neki je zovu samo Sunce. Bavi se edukacijom na polju ličnog razvoja i pisanjem. Drži seminare, predavanja i radionice na temu ličnog razvoja i Anđela pod nazivom Anđeli mi šapuću. 

Anđeoske poruke od Aki Sunce daruje učesnicima seminara i svih druženja koje ona organizuje. Kreira Anđeoski nakit sa porukom Anđela, njen život su Anđeli.

Ona voli da kaže Kako zračiš, tako i privlačiš ili Kad pronađete sebe, pronaći će vas i drugi. Osmeh na lice, sveščica u ruke i ljubav u srcu kao što kaže Aki Sunce.

text: Aleksandra M. Kečić- Aki Sunce

 fb grupa – Anđeli I Anđeoske poruke od Aki Sunce

fb stranica : Aki Sunce

you tube kanal : Aleksandra M.Kečić

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *