DA LI I VI ČESTO KASNITE?! ŠTA SE KRIJE IZA TOGA?!

– Opet kasnim! Kako da je već toliko sati, ovo vreme tako brzo proleti!

Da li su vam poznate ove reči? Da li ih često izgovarate ili vam smeta kada svaki put čujete savršeno opravdanje vama drage osobe jer opet kasni?

Zašto kasnimo? Šta to govori o nama, šta poručujemo osobi koja nas čeka?

Najčešće sve naše obaveze isplaniramo unapred, kako nas onda iznenadne situacije poremete svaki put?

Sve kreće od nas, ako bi počeli da pričamo o tome koliko smo organizovani ili ne, tu je veliki deo istine ali je to onaj površinski  nivo koji vidimo a iza toga je puno suptilnih stvari koji nas čine organizovanima ili ne.  U takvim situacijama naša energija je rasuta na više stvari, znači da nismo fokusirani na sebe, svoje planove…

Razlozi zbog kojih nismo fokusirani na sebe i svoje planove mogu biti razni. To prvo govori o odnosu nas samih prema sebi. Neki od razloga za sve to su da nismo sigurni u sebe, da nismo sigurni u svoje odluke i planove, kako naše odluke i način života utiče na našu najbližu okolinu … i slično.

Šta poručujemo osobi koja nas čeka?

Kakav odnos imamo prema sebi, takav  pristup imamo  i prema drugima. Kroz situaciju u kojoj kasnimo ili ne, osobi koja nas čeka govorimo koliko nam je bitna, koliko nam je bitno to što nam daje ili možda i nije. A ako se vratimo na početak i setimo da kako se odnosimo prema sebi tako se odnosimo prema drugima, onda se samo od sebe nameće pitanje, “koliko nam je neko bitan”?! I tako se opet vratimo na početak, jer da sve počinje od nas.

Ono što možemo da uradimo kako bi promenuli tu svoju naviku jeste da vežbamo fokus. Kada smo fokusirani na to što želimo i samo primetimo ono što nas naizgled „ometa“ doćićemo do razloga zbog kojeg smo upadali u takve situacije i naučiti kako ih prevazići a ne upasti svaki put u istu situaciju.

 text: Marina Zlokolica, Holistic Life Coach & Praktičar Rekonekcije

ostali textovi

Youtobe kanal: Marina Zlokolica  

photo: Pixabay & Coaching Magazine

Podari sebi promenu! Preporuka Marina Zlokolica

Želim promene!
Želim da živim svoj puni potencijal!
Želim da napredujem na emotivnom, poslovnom, finansijskom segmentu!

Rekonektivno isceljivanje su energetski tretmani kroz koje se oslobađamo nagomilanog stresa i potisnutih emocija i vraćamo u naš optimalni balans. Iz stanja balansa na drugačiji način vidimo situacije i događaje, imamo jasniju sliku toga šta želimo i kojim tokom da ide naš život i to donosi benefite na svim životnim segmentima.
Iz tog stanja ostvarujemo svoj puni potencijal.

Prijave za besplatne konsultacije na kojima možete dobiti više informacija o tretmanima Rekonektivnog isceljivanja i saznati na koji način menjaju vaš život, takođe i da zakažete tretmane Rekonektivnog isceljivanja pišite na mail: marina.zlokolica@gmail.com ili u inbox. Prijave do 30. 11.2017

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *