DA LI MOJA KOSA IZGLEDA STARIJE OD MENE

Studio lepote HAIR BEAUTY HOUSE ovog leta brine o zdravlju vaše kose I preporučuje tretman podmlađivanja kose i sprečavanja njenog starenja- BOTOX KOSE.

Kako sprečiti starenje kose?

Jedan od tretmana podmlađivanja kose je tretman “Botoks kose”. Ne brinite, tretman ne podrazumeva nikakve igle, ubode I ubrizgavanja tečnosti, kao što je slučaj kod botoksa lica. Tretman je potpuno bezbolan i zahteva potpuno drugačije materijale. Tretman je potpuno bezbedan i ne može oštetiti kosu. On je prirodan kozmetički tretman koji hidrira kosu (vraća izgubljenu vlažnost kosi), vraća sjaj kosi i oporavlja oštećene vlasi.

Šta frizer radi da bi podmladio kosu?

Postupak tretmana je sledeći:

Profesionalni frizer najpre dubinski pere kosu odstranjujući u potpunosti masnoće I nečistoće, omogućavajući lakši prodor supstanci u samu vlas, u narednim procesima. Nakon toga, stavlja se filer maska koja je na bazi prirodnih materija sa specifičnim sferulitima, aminokiselinama pšenice, polifenolima belog grožđa I uljem avokada. Završna faza rekonstrukcije kose je nanošenje emulzije sa feniranjem.

 

Da li će moja kosa posle tretmana dugo biti „mlada“?

Tretman botoksa kose ne menja strukturu dlake, kao drugi tretmani kose. On popravlja štetu nanetu hemijskim tretiranjem i farbanjem kose. Preporučuje se kao završni deo procesa kolorisanja i blajhanja kose. Emulzija sprečava ispiranja aktivnih materija na duži vremenski period (6-8 pranja).

Kako da tretiram kosu nakon botoks tretmana?

Savet naših profesionalnih frizera je da koristite šampon bez sulfata. Preporuka naših salona je nova SEWARD MEDITER BIO PERFORMANCE kolekcija, koju možete pronaći u našem salonu.

Gde mogu zakazati tretman botoksa kose?

Frizersko kozmetički studio HAIR BEAUTY HOUSE nalazi se na adresi Solunskih boraca 4. Možete doći na potpuno besplatnu konsultaciju sa našim stručnjacima. Na našoj FB stranici HAIR BEAUTY HOUSE imate mogućnost online zakazivanja ili na telefon 061/23-26-257.

Iskoristite letnju specijalnu ponudu botoks tretmana: 2500din., umesto 4000din.

 

Vladimir Popov, Professional International Stylist

Fb page: Hair Beauty House

Youtobe kanal: Hair Beauty House

ostali textovi

 

 

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *