ČUDO I OSTALE TAJNE

Ovih dana zanimam se za čudo, pre svega iz razloga što moj život sve više postaje čudesan, a i u radu sa klijentima sve češće asistiram događajima i rešenjima raznih problema koji su nalik čudima.

Po definiciji, „Čudo je, prema mnogim religijama, božija intervencija pri kojoj su uobičajeni zakoni prirode nadjačani, sprečeni ili promenjeni. Izvan verskog konteksta, čudo označava događaj, koji se (barem na prvi pogled) ne može objasniti naukom.“  Zanimljivo! Dok čitam ovo mnogo toga mi je jasnije. Shvatam da je svako predodređen da živi čudesan život i da je uz malo napora i svesne volje to moguće, jer pomenuta „intervencija“ se zapravo dešava unutar nas, ukoliko um koji razmišlja i srce koje oseća jesu zakoni prirode.

O čemu se, zapravo, radi?
Svet u kome živimo je dualan, samim tim i naš um je dualan (materijalno i duhovno, pozitivno i negativno, telo i duh…), kao i osećanja koja iz toga proizilaze (strah i odvažnost, ljubav i mržnja, radost i tuga…)

A čudo? Čudo se nalazi između dve suprotnosti. Ono nema svoju suprotnost, neutralno je i zato, postaje naša realnost onda kad uspemo da sebe neutrališemo. I sad, kada to znamo i razumemo, na pola smo puta do čudesnog života. Jer, želje, kao duhovna kategorija, ostvaruju se kroz ciljeve koji su njihova materijalizicija. Kada nam se želje ispune mi smo skloni da verujemo da je život čudesan. A uslov da se želje materijalizuju kroz ciljeve jeste čist um, tj. um bez strahova, sumnji, ogorčenosti, zavisti i svega što blokira ispoljavanje unutrašnje lepote i radosti koje nam pripadaju od rođenja. 

Dakle, potrebno je još samo da naučimo kako se postaje neutralan, što nije nimalo lako i zahteva dosta truda i vremena. Ali, dobra vest je da ne morate sve sami! Dovoljno je da potražite i obratite se za pomoć onima koji već znaju kako se to radi i odakle treba krenuti. 

Jedan od načina za to jeste čitanje informacija iz Morfičkog polja. Morfička polja prema engleskom biologu Rupertu Sheldrake-u su energetsko-informacijska polja u kojima je pohranjeno svo znanje i iskusvo koje postoji u Univerzumu. U njemu se nalaze informacije o svim ljudskim bićima, životinjama i celoj prirodi, nezavisno od vremena i prostora. U energetksom smislu, to je mesto gde svaka duša ima svoj zapis. Upravo zato, pristupanjem
određenom zapisu možemo spoznati uzroke pojedinih poteškoća u životu, smisao i životnu svrhu koju je duša odabrala u ovom životu.

Umesto da lutamo tražeći odgovore na mnoga pitanja, uzroke za mnoge situacije i rešenja za poteškoće, predivna je mogućnost što danas možemo pristupiti svojim zapisima i naći smernice koje će nam život učiniti lakšim i ispunjenijim.

Pitanja na koja se mogu tražiti odgovori mogu biti iz svih oblasti života: emotivni život, partnerski i bračni odnosi, posao, finansije, biznis, zdravlje. Pristupanjem informacijama iz polja lako i brzo se dobijaju jasne smernice na kojim blokadama i odnosima treba raditi da bi sebe neutralisali….Šta iza toga sledi, naslućujete iz gore opisanog, a prvi korak je da definišete najznačajnija pitanja i zakažete svoj termin za čitanje Morfičkog polja.

text: Nadica Isailović, Holistički kouč po LENS programu i MFP Coach za čitanje iz Morfičkog Polja
www.imunitetduse.com

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *