ČUDO MELEM IZ PRIRODE LEČI MNOGE BOLESTI

“Od naših starih, porodičan rececpt Melem od pčelinjeg voska, leči mnoge bolesti. Do dana današnjeg svaka generacija ga je koristila i rado delila sa svima, danas je na meni da ga pravim i preporučujem osobama koje imaju neke zdravstvene probleme”. Dragica Ivanović

 

Melem od pčelinjeg voska

Bolesti kod kojih se primenjuje melem od pcelinjeg voska:

ekcem, psorijaza, opekotine, suva koza, rane, dekubiti, urasle dlake, urastao nokat, sinusi, strije, ožiljci od operacija, gljivice, kurje oko, modrice, otekline.

coaching magazin

Ova cudesna mast u stanju je da izleči mnoge bolesti. Veoma efikasna i jednostavna za primenu, mesto koje se tretira maže se dva puta dnevno, za sinuse stavljati dva puta dnevno po malo melema u nozdrve, vrlo brzo prestaju glavobolje, dok sekret krece da curi, kod tegoba u želucu primenjivati tri puta po pola kašicice pre obroka.

Melem je potpuno prirodan, lepo se konzumira. Sastojci melema su: pčelinji vosak, biljna ulja i propolis, stari porodicni recept, melem je potpuno bezopasan, dobro ga je imati ga u kuci kao prvu pomoć!

coaching magazin
Dragica Ivanović

Ako želite ovaj čudotvorni melem za sebe možete ga poručiti klikom na link Čudo Melemi, sve dodatne informacije Dragica će vam rado dati!

Naše verne čitaoce nagradjujemo melemom, sve što je potrebno jeste da posetite našu Fb stranicu i ostavite komentar Coaching Magazine

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *