ČOVEK DOBROG SRCA

Ko je Milorad Mile Jurković? Možda vam ime na znači mnogo ali kada se kaže stolar Mile, već biva poznato. Da, govorim o ljudini velikog srca, o osobi koja je samoinicijativno pokrenula akciju za srećniju Srbiju.

coaching magazin

 

Čast mi je bila da upoznam majstor Mileta i Gorana tokom leta kada je Ljiljana Orlić organizovala predavanje sa namerom da okupi osobe koje žele pomoći. Sasvim običan čovek sa neobičnom potrebom Mile je krenuo da  izradjuje stolice za bebe. Želeo je da vidi osmeh nekog deteta nekih roditelja. Nesebično i o svom trošku Mile nije odustajao, već je širio broj svojih prijatelja, da svaka poslata stolica je značila novo prijateljstvo. Sada je već druga priča, znate kada neko prepozna vaše iskrene namere i želju onda pomoć stiže sa svih strana. Tako je Goran pritekao u pomoć i sa Miletom podelio svoju nagradu koju je dobio od grada Novog Sada a sa ciljem nabavke materijala za izradu stolica.

coaching magazin

Vreme čini svoje, a Mile sada već pravi mnoge projzvode tipa stolica, kreveta, stolica za decu sa posebnim potrebama i gotovo da nema kraja u regionu da nema njegovog projzvoda. Pozivan je za mnoge nagrade, za mnoga priznanja, ali kada god pričamo on kaže da mu je najdraže priznanje kada vidi osmeh jedne porodice.

coaching magazin

 

Ovom prilikom pozivam  vas, ako ste u mogućnosti odvojite vaše malo, jer to malo nekome je mnogo i donirajte novac za materijal kako bi majstor Mile mogao da i dalje izradjuje nameštaj za naše najmlađe.

Navešću fb profil majstor Mileta, a vi mu se obratite ako želite da ponudite vašu pomoć. Link za kontakt sa majstor Miletom

text pripremila Lidija Grujić

photo by: fb page Milorad Mile Jurković

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *