BALANSOM DO UNUTRAŠNJE HARMONIJE

Radionica je interaktivna i zasnovana na balansiranju energetskih centara na telu (čakri). Poznato nam je da balans čakri utiče na kvalitet našeg života. Svaka čakra se balansira na 4 nivoa: mentalni, energetski, emotivni i fizički.

Tokom radionice bavićemo se obradom mentalnog nivoa svake čakre, uz vežbu koja utiče na fizički nivo. Tako dolazite do osvešćivanja, a svakim osvešćivanjem promene se pokreću u pozitivnom smeru.

Cilj radionice je da osvestite kako sami utičete na svoje zdravlje i okolnosti u kojima se nalazite i koje vam dolaze, a čine vaš život.

Mesto i vreme: Novi Beograd, 6.12.2015 od 16,00 do 18,00h.

Radionicu vodi: Jasna Evetović, Holistic Life Coach

Prijave na: 064/49-59-697

Dođite da se družimo i razvijamo!

Jasna Evetović

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *