ASTROLOGIJA: ŠTA NAS ČEKA U NOVOJ 2016. GODINI-NASTAVAK

COACHING AGAZIN- ASTROLOGIJA

LAV- srećna i uspešna godina je pred Vama. Uživajte! Dugoročne prognoze zasnovane na sporim planetama govore upravo tako, dok brze planete će uzrokovati samo privremeni zastoj za Vas. Biće perioda kada je život manje lak nego obično. Sve je to samo privremeno i ne toliko ozbiljno, što Vi ne možete da rešite. Vaša oblast najvećeg interesovanja su finansije, koje su odlične do 9.septembra 2016.god bez obzira što će doći do pomračenja Sunca u Vašoj kući novca, to će usloviti samo izazovnu promenu koju treba da sprovedete. Naučite da uživate u svom radu, pristupajte sa zadovoljstvom, upotrebite Vašu kreativnost i bićete više zadovoljniji sobom. To je ipak lavovska osobina.

Možete da izvršite promene na poslu koje već duže vreme želite, produktivnost Vam kuca na vrata, ostvarite i više nego što želite, budite inicijator promena jer Vi imate hrabrosti za to. U 2016. godini novac će biti važan za Vas a problem koji može da iskrsne je samo Vaša ne zainteresovanost za poslovne prilike koje se pružaju i nude veću zaradu. Usavršavanje, naročite one vrste koje su povezane sa tehnologijom su moguće, kao i studiranje i usvajanje novih veština na poslu. Komunikacija će biti najizraženija i Vaše moćno sredstvo u radu sa ljudima.

Porodično okruženje miruje i sledeće godine. Sve ide po planu, mogućnost za renoviranje doma postoji već početkom godine, ako želite iskoristite.

Prošla godina je bila idealna za ljubav, te će mnogi lavovi dočekati ovu 2016.godinu sa svojim izabranim partnerom. Veza može biti kao iz „sapunica“. Volite promene koje Vas uzbudjuju pa ćete to i raditi u Vašoj ljubavnoj vezi da ne bude monotono. Imate dobru intuiciju i rado je osluškujete, zato znate da uradite „pravu stvar u pravo vreme“ što se ljubavi tiče. Srećno!

Coaching savet: iskoristite Vašu sigurnost i neustrašivost koja je u Vama!

COACHING MAGAZIN- ASTROLOGIJA

DEVICA- drage device Jupiter, planeta sreće, ekspanzije u svakom pogledu je u Vašem znaku još od avgusta 2015.godine i ostaće tu sve do septembra 2016.godine. Sigurno su mnoge device osetile blagodeti ovog benefita, dobili ste krila za mnoge stvari u Vašem životu. Ako ste u dobu za radjanje dece, Vaša plodnost je veća nego obično, medjutim ako ste u kasnijem dobu života onda Vas trudnoća opterećuje ukazuje na komplikacije, hirurške zahvate i sl. Vi volite i vodite zdrav život ali pripazite u ovom periodu malo i na kilažu, Jupiter hoće da doda i na ovom polju.

Sledeće godine nalazite više vremena za sebe i za stvari koje volie da radite ali i mogućnost da se isto tako oslobodite onoga što ne volite i ne želite (idealno vreme za oslobadjanje od nekog poroka).

U 2016.godini karijera Vam neće biti od prioriteta, biće to jedna ravna linija, gde će samo po neki periodi dati akcenat na Vaš posao. Zato ste u dobroj finansijskoj godini. To je godina materijalnog napredovanja i finansijskog rasta. Finansijski horizonti se znatno proširuju. Vrhunac svega je od 10.septembra kada već pomenuta planeta Jupiter udje u Vašu kuću novca, tada stvarno opipljivo bogatstvo počinje i da se dogadja.

Odnosi u porodici postaju ili ostaju crno-beli, ovo se vuče još od 2014.god, a ovakav odnos ostaće do 2017.god. Za takvo stanje zahvalite planeti Saturnu koji gostuje u Vašem domu. Jedna sugestija, ako planirate preseljenje odložite, bolje se posvetite renoviranju već postojećeg prostora.

U ljubavi, kao i u karijeri u 2016.god nema velikih oscilacija. Dva pomračenja se dešavaju u Vašoj kući ljubavi u 2016.god. Prvo je pomračenje Sunca 9.marta a drugo je pomračenje meseca 16.septembra. Oba ova pomračenja će testirati Vašu trenutnu vezu. Dobre veze će preživeti ova iskušenja, dok tamo gde ima nedostataka veze se prekidaju. Mnogim devicama se dogadja i romansa i mogućnost novih ljubavi. Srećno!

Coaching savet: imajte uvek prioritet onog cilja koji Vam je bitan, nemojte se rasplinuti na sve strane. Uživajte u sitnicama.

COACHING MAGAZIN- ASTROLOGIJA

VAGA- drage vage, Vaš unutrašnji svet i lični život su istaknuti 2016.god. Od avgusta 2015.god kada je planeta Jupiter ušla u znak device Vi ste ušli u godinu materijalno napredovanja i tako će se nastaviti u naredne dve godine. Vagama planeta Jupiter stiže u njihov znak od septembra 2016.god gde će ostati i u prvoj polovini 2017.god, što se dešava svakih 12 godina. To vreme iskoristite za pojačanje smisla i radosti života. Ovo je najsrećniji i najbolji tranzit, zato ćete se osećati kao nova osoba. Izadjite iz svoje zone udobnosti i istražujte Vaše šire horizonte. U 2016.god treba puno da naučite prvo o sebi, zatim šta Vi stvarno želite i kako želite da živite. Juppiter će Vam sve povećati ono što Vas karakteriše, Vaš šarm, druželjubivost, spremnost za saradjivanjem, ujedno rečeno štitiće Vam ledja u 2016.god, ne vagajte mnogo, ne premišljajte sve po 100 puta. Jednostavno iskoračite u ostvarenju onoga što želite jer je ovo pravo vreme za to.

Finansije pristižu, kao što je napomenjeno, duhovni kanali su važni kao i ostali npr: nekretnine, rad sa papirima, sve to Vam donosi dobti. Na početku godine planeta Mars će ubrzati i pogurati stvari kod Vas što se tiče zarada. Postavite novčane prioritete već od 4.januara do 14.februara bez ustručavanja, to je tek prvi talas za dobar prihod. Od jula meseca kreće novi dvogodišnji ciklus novčanog razvoja.

U porodičnom okruženju je pročišćenje, ono što je suvišno se uklanja, ono što je dobro ostaje.

Vage ne preuzimaju nikakve rizike, to znamo, sem u ljubavi. Tu vage stupaju i tamo gde se andjeli plaše, a to je još izraženije u sledećoj godini. Mnoge veze su raskinute koje nisu vredele, mnoga prijateljstva prekinuta, razvodi, sve Vam je to uradio revolucionarni Uran koji je do kraja 2017.god još uvek u Vašoj kući partnerstva. Uran voli slobodu. Ljudi koji Vas sada zanimaju su neobični i nisu naročito ozbiljni, sada ste pravi buntovnici u ljubavi. Uglavnom, sve što sada počnete (veza, prijateljstvo) ne znate koliko će to trajati i opušteni ste u vezi toga. Magnetične vage lako privlače naklonost, zato uživajte u slobodi izbora, prihvatite lepe stvari u životu. Ljubav za Vas neće biti dosadna i nećete se dosadjivati ako volite kratke brze promene, a ako ne sačekajte 2017.god za planove na duže staze (brak).Srećno!

Coaching savet: krenite u realizaciju svojih ciljeva bez odugovlačenja.

COACHING MAGAZIN- ASTROLOGIJA

ŠKORPIJA- planeta Mars u 2016.god boraviće 4 i po meseca u Vašem znaku od uobičajenih 2 meseca koliko inače provede ova planeta u horoskopskom znaku. Šta to znaači? Od 4.januara u Vaš znak stiže ova planeta i aktivira sve Vaše kvalitete kao i mogućnost da predvidite da li ste u opsanosti, intuicija će Vam biti izraženija. Lični rast i razvoj je Vaš prioritet u 2016.god a planete iz znaka jarca će Vas podpomognuti na studiranje, usavršavanje ili podučavanje drugih. Edukativno u svakom slučaju. Kako izbijaju u prvi plan povoljne prilike u januaru i februaru 2016.god u različitim oblastima života Vi ćete ostvarivati Vaše mogućnosti. Treba da iskoristite ovaj energični uticaj da počnete neke vežbe za Vaše zdravlje ili da istražite metode za isceljivanje. Želećete da rešite neke Vaše ne dovršene nedoumice u vezi sa ljudima koji Vas okružuju i planeta Mars će Vam u tome pomoći, samo bez borbe i nasilja, rešavajte smireno i mirne glave. Mars će ostati u Vašem znaku u prvoj dekadi do 6.marta i omogućiće Vam da bolje upoznate sebe, ako ne budete zadovoljni rezultatima, imate drugu priliku u junu kada se ova planeta opet vraća u Vaš znak.

Obratite pažnju na finansijsko stanje i novac. Osećate da Vaše impulsivno kupovanje nije dobro ili ako Vam neko nije pružio novčanu potporu znate da ste na gubitku, pruzmite korake. Ako to ne rešite do 31.maja onda je sledeća šansa do 30 juna, pa napred moje škorpije, znam da ste snalažljive i da se uvek dočekate na noge. To je vrlina koja krasi Vaš znak. U 2016.godini karijera Vam je stabilna, postavili ste je na noge još pre dve godine.

Održavanje harmonije u porodici je za Vas pravi izazov, ali ako bi mogli da ga prihvatite osetili bi ste da su Vaše zdravlje i energija bolji. U 2016.god možete da ulepšate Vaš dom i Vaš životni prostor.

U ljubavi nema nekih promena, oni koji su u braku tako će i ostati, oni koji su slobodni zadržaće isti status i u nardnoj godini. Mesec maj se ističe kao Vaš najromantičniji period u 2016.god. Planeta Venera koja će imati brzi hod sledeće godine može Vam doneti isto tako i brze i kratkoročne promene u ljubavi. Srećno!

Coaching savet: jačajte Vašu unutrašnju snagu.

AKO ŽELITE DA SAZNATE ŠTA ČEKA OSTALE HOROSKOPSKE ZNAKE U NOVOJ 2016.GODINI, ČITAJTE NAS

Ivana Banović

ostali textovi:

Svoj godišnji horoskop možete poručiti na: 0612904027

photo: pixabay & LG

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *