ASTROLOGIJA: KAKO ĆE TE OSTAVITI

 Kako se ponašaju horoskopski znaci kada je raskid veze na pomolu

Ovan – Predvodnik u svemu, takav je i u ljubavi. Ako oseti da se partner dvoumi, Ovan će podvući crtu i otići. Ovaj horoskopski znak zna da bude hladan kada prestane da voli. Osećaće se povređenim jer ste uradili nešto što ne prija njegovoj sujeti i samopoštovanju. Dok Vi razmišljate o njegovom povređenom egu on je več daleko. Ovnovi se teško odlučuju za raskid, to je znak koji drži do tradicije i nekih svojih normi i pravila i uvek je tu da zaštiti svoju polovinu, tako da će se uvek truditi da veza opstane.

Bik – Pun razumevanja ako mu uzvraćate ljubav, a kada to prestane na površinu ispliva njegovo „razuzdano“ ponašanje. Ovaj horoskopski znak će se truditi da po svaku cenu vrati sve na svoje mesto u vezi. Uporan je i u tome da ljubav održi kako zna i ume, pa makar i njegov ponos bio u pitanju. Ako to ne želite pustite ga da on prekine prvi !

Blizanci – Sklon je dvojnim vezama. Kod njih uvek postoji plan B, rezerva, kopija za svaki slučaj. Nije on kriv, verovali ili ne Blizanac uvek ima mogućnost izbora. Asertivno zna reći kada je vezi kraj jer ne želi da povredi drugu stranu. Blizanci nikada ne prekidaju vezu potpuno, uvek ostave prostora za drugu priliku, za plan B, o kome smo pričali. Ako Vi njega ostavite, brzo će to preboleti i postaćete njegova prošlost brže nego što ste mislili !

Rak – Ovo su čarobnjaci ljubavne bajke. Kao što sam ih i pre opisala – veliki emotivci. Njima je više dosadno da ih tako nazivaju, znam, ali to Vam je karakteristika koje se ne treba plašiti ili je skrivati jer je sve više retkost u ovom svetu. Kada Rak prekida vezu on to radi polako, sigurno, sa nadom ili postupcima da ipak Vi tu ulogu preuzmete umesto njega. Ako Vi hoćete njega da ostavite, radite sve suprotno od njegovih uverenja. Rakovi uvek bez obzira na sve mogu da se vrate strarim vezama.

Lav – Kraljevski rastanak, ali to su osobe koje uvek žele pohvale I zato obazrivo sa njima kada raskidate vezu. Birajte reči, bez uvreda jer će Vam postati neprijatelji. Kada Lav raskida, to radi sa puno samopoštovanja, smatrajući da ste srećnik jer ste neko vreme proveli sa njim. Lavovski, zar ne?!

Devica – Naše „vredne” Device u svemu i u svim aspektima života, pa i u ovom ljubavnom. Prekršite neko pravilo koje Devica poštuje (tačnost, urednost, lepo ponašanje i sl.) i ona će sama pobeći od Vas, ne objašnjavajući zašto. Ako Vi nju ostavljate biće tu suza i podsećanja na sve ono što je ona podnela u vezi sa Vama. Iskoristiće sve Vaše slabosti da kod Vas izazove „grižu savesti”.

coaching magazin

Vaga – Svaki raskid za ove osobe je kao raskid sa životom. Zato, ako raskidate sa Vagom, budite nežni, sa blagim rečima……mada ni to ne pomaže. Ovaj znak je zaljubljen u samu ljubav više nego u samog partnera. Ali ovaj znak pati i kada ostavlja jer razume i oseća tuđe emocije, to je znak koji ima najviše empatije za druge ljude.

Škorpija – Strast, strast i strast. Tako opisuju ljubav Škorpije, a raskid? Škorpije će predvideti šta smerate ali će lako i preboleti. Brzo ustane i krene dalje. Kada raskida to je direktno, bez okolišanja i uvijanja, pravo u centar, ne obazirući se kako ste podneli njegove reči. Međutim ovaj znak je jako ljubomoran i osvetoljubiv, pa pazite sa Škorpijama!

Strelac – Optimisti… takvi su i na kraju. Ako se ukrste putevi nekada opet sa partnerom pokušaće ponovo da ostvare vezu, bez ikakve povređene sujete. Sa ovim horoskopskim znakom verujte raskid je najbezbolniji, recite mu sve lepo u lice i to je to. Strelac će to stojićki podneti i ako pati neće dozvoliti da to primetite. Takav je i on kada raskida vezu, direktan i taktičan. Njihov optimizam pokreće ovaj znak da idu dalje u ljubavi.

Jarac – Koliko jako može da Vas voli, tolikom jačinom može i da Vas prezire. Od njega nećete čuti toliko reči koliko će Vas svojim ćutanjem i pogledom „peći“. Ako progovori, uhvatiće se za svaku vašu reč. Posle raskida, kod Jarčeva je sve definitivno gotovo. Ponos iznad svega! Kada Jarac ostavlja, odlazi sa što manje reči, smatrajući da je sve već rečeno. I tu je za ovaj horoskopski znak kraj, ne vraća se na staro.

Vodolija – Slobodne Vodolije, humane i iskrene, ako ih sputavate u tome, reći će Vam kraj. Sasuće Vam svu istinu u lice, obrazložiće sve u detalje šta joj je smetalo u vezi i neće Vam više to ponavljati. Prepirke ili bilo kakvo nadmudrivanje u ljubavi guše ovaj znak. Uzeće u obzir sve vaše emocije, jer ako nekada budete hteli Vodoliju za prijatelja ona je uvek tu. Ovaj znak ima najviše prijatelja u svom okruženju. Ako Vi hoćete da prekinete vezu sa Vodolijom, uradite to na isti način, fer i otvoreno. Vodolija će nači nove izazove jer ona je večiti „buntovnik“ i stručnjak za „novitete“, pa i u ljubavi.

Ribe – Možemo ih porediti sa Rakovima po senzibilitetu i osećajnosti. Šta mislite kako se Riba oseća pri raskidu kada veruje u ljubav za sva vremena? Ako raskidate sa njom, ovaj znak pada u očaj. Da li da Vam kažem da budete nežni prema ovom znaku koji može da bude osvetoljubiv, na neki manje bezbolan način, tek toliko da zadovolje svoju povređenost. Ribe ostavljaju ne okrećući se i sa vrlo malo reči !

Ne budite pesimista, birajte sa kim želite da budete u ljubavi, budite optimiste, jer svaki kraj je poćetak nečeg novog u ljubavi. Vi ste ti koji birate ! Pročitajte i za svoj podznak !

Saznajte šta vam zvezde poručuju, poručite natalnu kartu!

Ivana Banović, Holistic Life Coach & Astrolog

ostali textovi

photo: Fabrika fotografa

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *