ASTRO NEWS BY MILAN: NEDELJNA ASTROLOŠKA PROGNOZA

ZVEZDE VAM PORUČUJU…. 1.02-7.02.2016.

Astrološka nedelja pred nama daje nam dobru dinamiku, dobru energiju ali malo napetiji mentalni sklop. Sam početak nedelje je i dalje je u konjukciji Merkura i Plutona koji prave kvadrat sa Uranom, što će kod mnogih doneti više nervoze, napetosti, nestrpljenja.

Taj aspekt će izazvati probleme sa tehnikom, savremenim komunikacijama ali i probleme u vožnji, pa bi trebalo da se smanji gas, spusti gard , naročito kad je u pitanju noćna vožnja. Takodje komunikacija sa nekim ljudima neće biti na zavidnom nivou, pa se ne treba opterećivati ili bespotrebno nervirati. To se posebno odnosi na osetljive osobe, jer je početkom ove nedelje Mesec jos uvek u Škorpiji što donosi dodatnu osetljivost. Naročito ne preporučujem ulazak u zučnije rasprave.

coaching magazin

Od sredine nedelje energije će biti na pretek jer tranzitni Mars iz Škorpije pravi sekstil sa Plutonom . Na ljubavnom planu ovaj aspekt uz pozitivan aspekt Venere, Merkura i Jupitera dovešće do mnogih fatalnih susreta koji će se osetiti na prvi mah, a dovešće do toga da neki neće moći da kontrolišu svoje emocije. U ovoj igri planeta biće upleteno sve od emocija do misaonog toka, što će praviti probleme u rasudjivanju i dovesti do pitanja šta činiti? Da li se prepustiti emocijama i uživati u ljubavi i ljubavnim čarima, ili pokrenuti kočnicu u sebi kako bi se odupreli naletu emotivne energije?

Za one koji se žele prepustiti čarima ovog aspekta savetujem noćne izlaske ovog vikenda, susrete i upoznavanje preko prijatelja. Za one koji su u vezi ili braku ovaj aspekt dovešće do kolebanja u parnerskim odnosima, pa je potrebna dodatna opreznost u komunikaciji i postupcima prema partneru. Biće dovoljna jedna reč ili nesmotreni gest za narušavanje harmonije u odnosu. SAVET: svu enegiju koju nosite sa sobom ostavite ispred kućnih vrata kako ništa ne bi narušilo porodični mir i toplinu.

Ovde možete poručiti svoju natalnu kartu

Na poslovnom planu mnogi će se pokrenuti, kako na širenju posla, u smislu sklapanja dogovora i širenja poslovnih mogućnosti, tako i potpisivanja konkretnog parnerskog dogovora koji će biti na obostranu korist. Nedelja je naročito dobra i za one koji već rade sa inostranstvom ili dogovaraju nove poslovne aranžmane sa strancima.Sa druge strane neki mogu da promene posao, napreduju ili završe neke poslovne dogovore koji su u ranijem periodu bili iz nekog razloga odlagani.

 

Milan Milosavljević, Astrolog

photo: Pixabay

 

 

 

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *