ASTRO NEWS BY MILAN: NEDELJNA ASTROLOŠKA PROGNOZA

Astrološka nedelja (29.02 do 6.03)  pred nama je počela Mesecom u Škorpiji. Sam tranzit Meseca kroz Škorpiju donosi osetljivost, a u slučaju kada se Mesec susreće sa Marsom u istom znaku, donosi i malo više razdrazljivosti, pa je najbolje povući se. Utorak je dan preokreta, jer Mesec menja znak i ulazi u Strelca, menja se i energija pa će mnogi biti nadahnuti, otvoreniji, pozitivniji, naročito što će u isto vreme Venera početi da pravi dobar aspek sa Saturnom i Uranom. Pozitivni aspekti Venere biće jako interesantan jer će omogućiti da se sretnu zanimljive osobe, primi neki poziv koji se dugo čeka ili prosto omogući dobar provod – za one koji skitaju.

coaching magazin

Narednih par dana na ljubavnom planu su zanimljivi, jer ova astrološka kombinacija je puna izazova, provoda, a nekima će doneti i finansiske dobitake i sve onogo što Venera daje generalno kada je u Vodoliji. A to je, Venera u ovom znaku trazi slobodu, novitete u zavodjenju, samovolju, produhovljenu umetnost i sve ono što daje Vodolija pa i ova kombinacija sa Uranom i Saturnom. Od petka ulazimo u malo turbilentniji period (petak i subota) jer će nervoza i napetost proraditi kod mnogih. Naročito, jer će i Mars i Merkur biti na poslenjim stepenima pa mogu dati neočeklivane i jake prepreke, svadje, nervozu u vožnji ali i u parnerskim odnosima. Razlog za parnerske odnose ležu u Veneri koja ce tražiti slobodu, pa svako pritiskanje i gušenje će dovesti do problema. Zadnji dan nedelje nam donosi malu promen jer Merkur ulazi u znak Riba što dovodi do malo smirivanje tenzije ali i povučenost i sredjivanje svojih misli, više mašte i jače snove. Mars u isto vreme menja znak i prelazi u Strelca, pa će i usmerenost energije biti znatno bolja. Sam Mars donosi mnogo zdraviju, optimističnu, otvoreniju energiju koja će nas terati da radimo na sebi ali i širimo pozitivne vibracije oko sebe. Zadnjeg dana i Sunce pravi kvadrat sa Saturnom pa će nekima pasti imunitet ( problem prehlade- infekcije), problem sa spavanjem ili neki neočekivani pritisak . Drugima će isti aspekt napraviti ograničenje iz koga će se kasnije kada prodje tranzit  doneti promenu koja će ih pokrenuti na rad.

 

Dejstvo tranzitnih planeta za konkretnu osobu ili par vidi se iz natalne karte ili uporedne analize, koju možete poručiti na link ispod.

Milan Milosavljević, astrolog

Photo: Pixabay

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.