ASTRO NEWS BY MILAN: NEDELJNA ASTROLOŠKA PROGNOZA

Astroloska nedelja (15.02. do 21.02.) pred nama nam donosi relativno mirnu energiju, pa bi  trebalo iskoristiti tako miran period za sebe i nama drage ljude oko sebe. Nedelja je počela ulaskom Meseca u znak Blizanaca. Tranzitom Meseca kroz Blizance mnogi će rešavati stvari lako i jednostavno, biće  živahni kao deca a volje i energije za druženje i komunikaciju će biti na pretek. Sa druge strane Merkur će polako ali sigurno koračati kroz  znak Vodolije, gde će pokazati svu svoju kreativnost, druželjubivost,  želju za eksperimentisanjem i novim saznanjima.

Venera polako korača ka  zadnjim stepenima Jarca, pa to nisu najbolji dani za ljubav, šoping ili  bilo koju vrstu ulepšavanja. Sredinom nedelje i Venera menja znak i iz  hladnog Jarca prelazi u otvorenu, originalnu i nesvakidasnju Vodoliju. Samim tim i Venerina percepcija i ponašanje će se promeniti, pa će mnogo toga slobodnijeg i kreativnijeg biti u ljubavnim odnosima. Jednostavno očekujte neočekivano.

Svoju natalnu kartu možete poručiti ovde

Mesec iz Raka sredinom nedelje u mnogima će  probuditi želju za nežnostima. Budi se i  Venera iz Vodolije što će sve  zajedno doprineti da mnogi koji su bili sputani u ljubavi  preduzmu  nešto konkretno i odrade ono što se nisu do sada usudili. Mnogi će kroz  otvoren razgovor reći svom parneru, što su prećutali i odlagali. Izadjite, družite se uživajte jenostavno u životu jer Venera i Merkur u  Vodoliji baš to traze. Živite život punim plućima, izadjite iz  svakodnevnice. Sve to će vam omogućiti i dobra energija Marsa koja i  dalje pravi dobru kombinaciju sa Jupiterom iz Device i koja će  jednostavno buditi vaš um, za neke nove stvari sa Merkurom u Vodoliji. Biće tu i interesnatnog kuckanja preko društvenih mreža, šale. ali i  otvorenih ponuda, čitanje zanimljivih članaka.

coaching magazin

Sa zadnjim danima  nedelje Sunce ulazi u znak Riba pa će se probuditi naše polje tajni,  mistike i svega onoga što nas zanima ili što težimo nečemu uzvišenom- duhovnom.   Neki će se probuditi, drugi nastaviti svoj duhovni razvoj a  neki će uživati u vezi sa višim sferama energije koje će ih ispunjavati i  širiti pozitivne vribacije svuda oko nas.

Milan Milosavljević, astrolog

photo: Pixabay

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *