ASTRO NEWS BY MILAN: NEDELJNA ASTROLOŠKA PROGNOZA

Ova astrološka nedelja počinje konjukcijom Meseca i Sunca u Vodoliji. Ovo nije baš najbolji dan za započinjanje poslova, bar ne onih za koje očekujete rast i prosperitet. Drugog dana usled rasta Meseca energija će biti znatno bolja ali zbog ulaska istog u znak Riba biće povećana razdražljivost i nemir, što će se odraziti i na san kod nekih.To će naročito biti izraženo utorak na sredu  kao i veći deo srede. Ove nedelje Venera i dalje, boravi u znaku Jarca i sredinom nedelje pravi egzaktan aspekt sa Jupiterom što će probuditi osećaj zaljubljenosti, a ceo aspekt podržava i Mars iz Škorpije  dajući lepu emotivnu energiju. Ovo je dobar aspekt i za finansije, poslovne transakcije i zapoočinjanje ili širenje poslova, naročito onih vezanih za inostranstvo. Medjutim za vikend se prepustite ljubavi, posao ostavite po strani jer Merkur na zadnjem stepenu Jarca donosi odlaganje i komplikovanje dogovorenih poslova.

Svoju natalnu kartu možete poručiti ovde

coaching magazin

Cela nedelja je pogodna za druženje putovanje, kupovinu (naročito poklona za dan zaljubljenih). Zadnjeg radnog dana Mesec ulazi u znak Ovna pa će energija biti na zavidnom nivou, dajući pokretački duh, iskoristite je za završavanje poslovnih aktivnosti a višak energije usmerite za pretstojeci ljubavni vikend i tome da obradujete partenra na najbolji mogući način. Zadnjeg dana Merkur menja znak i ulazi u Vodoliju donoseći ubrzan misaoni tok, otezanu koncentarciju i letenje misli, energiju  usmerite na humor, zabave, voljenu osobu,  druženja sa prijateljima, čak i ona koja se odnose na druženja preko društvenih mreža jer će mnogi tih dana i u narednom periodu biti aktivniji na njima nego inače.

Milan Milosavljević, Astrolog

photo: Pixabay

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *