An&Ma BLOG: SINONIM ZA SAVRŠENU LEPOTU

Ne tako davno Ana i Maja pokrenule su svoj blog sa jednim jedinim ciljem, da prikažu da je najlepša ona lepota koja se vidi i oseća. Njihov entuzijazam se oseća svakim prikazom jer za vas biraju oprobane najbolje proizvode za spoljašnju lepotu a  ništa manje snage i reči ne izostaje ni kada je upitanju lična unutrašnja lepota. Možda upravo spoj unutrašnje i spoljašnje lepote dovodi do toga da se blog AN&MA čita i prepričava uz kafu u svakom društvu. No  ipak sam blog ne bi bio takav da iza njega ne stoje cure koje zrače unutrašnjom i spoljašnjom lepotom, jednostavno rečeno dan počinje sa Anom i Majom uz najnovije komentare na njihovom AN&MA blogu.

reči urednika Coaching Magazina 

coaching magazin
Ana & Maja, odgovorne za vaš osmeh

POSTANITE JOŠ DANAS NAJBOLJA VERZIJA SEBE, PORUČUJU ANA I MAJA 

Danas nekako svi “bježe” od ravnoteže. Bave se ili isključivo radom na sebi ili njega zanemaruju i ulažu samo u svoj fizički izgled. An&Ma blog Vas podupire da budete najbolja verzija sebe. Nudimo Vam razne savjete kako,osim rada na sebi, njegovati svoju kožu, kosu, biti u fit formi te zdravo se hraniti. Možda mislite da je lijep i njegovan izgled skup te iziskuje puno vremena no vjerujte nam da nije. Danas uz razne kozmetičke trikove možete izgledati bolje nego ikad. Na našem blogu možete čitati o maskama za lice s kojima će te imati kožu snova i zamjeniti će Vam razne skupe tretmane. Možete saznati i kako namirnice koje imate u kuhinji iskoristiti u službu ljepote. Odlučile smo Vam pomoći da se osjećate fantastično u svom tijelu i koži i zato još danas odlučite biti najbolja verzija sebe te krenuti na put promjene uz An&Ma blog.

text: urednice bloga An&Ma

link bloga An&Ma

Fb page An&Ma

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *