ANĐELI VAM ŠAPUĆU

Kada želja za boljim i lepšim životom vodi dogodi se da upoznaš Aleksandru i saznaš sve o Anđelima i porukama koje ti oni šalju.

COACHING MAGAZIN

Aki Sunce vam kroz ovu knjigu otkriva kako možete da razumete i prihvatite sebe, svet oko vas i da zavolite vaše vrline i mane. Opisala je svoj put ličnog razvoja – duhovnosti, šta je to što je nju probudilo da krene da radi na sebi i kako je počela da veruje u čuda koja su joj se dešavala. Shvatila je sa 21 godinom da je život EKG i da se sve dešava sa razlogom koliko god nam u datom trenutku bilo teško i neshvatljivo. Jedna od najbitnijih stvari u životu je da shvatite da ste vi pokretači akcije u vašem životu, odnosno vi ste kapetani vašeg broda, kroz tehnike koje je Aki Sunce napisala u knjizi ćete moći da promenite ugao gledanja na sebe i druge ljude. Ključ uspeha rada na sebi je VERA, u tome će vam pomoći i molitve Anđelima koje su napisane u knjizi, jer Anđeli su nebeska bića koja nam pokazuju put svetlosti i ljubavi. Oni nisu promenili njen svet, već iz dana u dan to rade. Čitanjem knjige Sjaj ljubavi uz Anđele ćete shvatiti kako je život lep i da je vreme da počnete da volite svoje istinsko biće.

Svoju knjigu možete poručiti klikom na link 

COACHING MAGAZIN

Aleksandra Kečić, poznatija kao Aki Sunce, rođena 1988.godine u Beogradu. Osnovnu školu završila u Beogradu, zatim X gimnaziju takođe u Beogradu. Nakon srednje škole završava Ekonomski fakultet u Beogradu, gde stiče zvanje diplomiranog ekonomiste, sada je na master iz oblasti ljudskih resursa, jer to je oblast koju Aki najviše voli, kao što možete i da primetite, radi posao koji istinski voli. Veruje u život, Boga, Anđele, ljude i svako dobro. 

COACHING MAGAZIN

Aki Sunce je pisac, trener – life coach, Anđeoski iscelitelj i motivacioni govornik ili kako ona voli da kaže Vetar u leđa svim dragim ljudima, neki je zovu samo Sunce. Bavi se edukacijom na polju ličnog razvoja i pisanjem. Drži seminare, predavanja i radionice na temu ličnog razvoja i Anđela pod nazivom Anđeli mi šapuću. 

Anđeoske poruke od Aki Sunce daruje učesnicima seminara i svih druženja koje ona organizuje. Kreira Anđeoski nakit sa porukom Anđela, njen život su Anđeli. Izdala je svoju prvu knjigu ” Sjaj ljubavi uz Andjele “.

Ona voli da kaže Kako zračiš, tako i privlačiš ili Kad pronađete sebe, pronaći će vas i drugi.  Osmeh na lice, sveščica u ruke i ljubav u srcu kao što kaže Aki Sunce.

Posetite FB page Coaching Magazin i osvojite knjigu Sjaj ljubavi uz Anđele…. link stranice Coaching Magazin

www.akisunce.com

 fb grupa – Anđeli I Anđeoske poruke od Aki Sunce

fb stranica : Aki Sunce

you tube kanal : Aleksandra M.Kečić

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.