ANĐELI NAM ŠAPUĆU SVAKOG MOMENTA

Dragi moji čarobni ljudi, konačno jedna čarobna kreacija, nešto što sam jako želela i na šta sam ponosna, danas 23.3 izašle su iz štampe Anđeli šapuću sa Aki Sunce poruke – kartice. Hvala Bogu i Anđelima što sve izađe u pravom momentu.
Anđeli nam pomažu da krenemo putem ljubavi i svelosti. Oni uvek nađu najsuptilniji način da nam se obrate, zato su i kreirane poruke Anđeli šapuću.
Nebeska pomoć je uvek tu, tako ćete moći kroz izvlačenje ovih kartica da dobijete poruke za određeni dan ili ako imate neki izazov, nedoumicu, kroz porukicu ćete dobiti znak na šta da usmerite pažnju.

U torbici su 44 poruke, koje će biti znak sa neba da Anđeli i vama šapuću u svakom deliću sekunde, kad god vi poželite možete izvući kartu, pravila nema, jer život sam po sebi nije pravilo. Možete ih nositi svuda sa sobom, jer su upakovane u Akine torbice, da bi u svakom trenutku bili povezani sa Anđelima.

coaching magazinPoruke su kreirane zato što sam shvatila koliko vam poruke znače, kad vam u individualnom razgovoru prenesem. Naslikala ih je jedna divna dama Hana, koja je puno ljubavi uložila u crteže naših milih Anđela, ja sam prenela poruku koju vam kroz sliku poručuju nebeska bića – Anđeli. Sve ove kartice su oslikane od velike količine energije sa neba, samim tim Anđeli jesu kreirani od fraktala.
Verovatno se pitate šta znači fraktalno crtanje i šta su to fraktali ? Fraktalno crtanje je upravo ovo koje stoji ispred vas, sve ove kartice su oslikane od velike količine energije sa neba, samim tim Anđeli i jesu kreirani od fraktala.

coaching magazin
Želimo vam da sa uživanjem započnete svaki dan sa vašim “Anđeli šapuću” porukama.

Na ovom videu možete poslušati  o Anđeoskim karticama, link: ANĐEOSKE KARTICE 

ANĐEOSKE KARTICE možete poručiti već danas na mail andjeliaki888@gmail.com ili putem facebooka, ispod su linkovi 

Fb page: Aki Sunce 

Fb grupa: Anđeli i anđeoske poruke

Youtobe kanal: Meditacije sa Aki Sunce

www.akisunce.com

ostali textovi

photo: Pixabay & Coaching Magazine

S ljubavlju, Aki Sunce
PLANIRANE RADIOCE I PREDAVANJA:
SEMINAR Dodir ljubavi uz Anđele sa Aki Sunce – 26.03 NOVI SAD, više informacija i prijavu možete ostvariti klikom na link.

Čarobni svet Anđela – predavanje 4.04. BEOGRAD, više informacija i prijavu možete ostvariti klikom na link.

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *