ACADEMY VISSION: LASERSKI TRETMANI LICA

Svedoci smo svakodnevne borbe miliona žena za atratikvnim, mladalačkim izgledom. U želji da zadovolje visoke kriterijume savremenog društva, kada je reč o nezi kože lica i skrivanja prvih znakova starenja, pripadnice nežnijeg pola podvrgavaju se različitim manje ili više invazivnim metodama estetske hirurgije.

pogledajte aktuelne tretmane akademije Vission

Mnoge dame nisu pristalice ovako radikalnih metoda, te se radije odlučujete za topikalne kreme mnogobrojnih proizvođača koje u sebi sadrže kortikosteroide. Ono čega morate biti svesne jeste činjenica da ništa ne može podmladiti Vašu kožu kao laserski tretman lica.

Kada pređete 30-tu godinu Vaša koža lica postaje manje elastična, suvlja je i teže podnosi uticaj spoljašnjih faktora poput sunca i vetra. To je period života kada se pojavljuju prve bore u predelu očiju, a zatim i na celom licu i vratu. Naravno, sve je moguće ublažiti i ukloniti ako se reaguje na vreme uz pomoć 3D HIFU aparata najnovije generacije, namenjenog za neinvazivne laserske tremane zatezanja viška kože, peglanja bora i podizanja tonusa kože.

LASERSKI LIFTING

 je revolucionarni tretman u estetskoj tehnologiji. Standardni ili konvecionali tretmani lica u kozmetičkim salonima se fokusiraju na stvaranje opuštajućeg iskustva koji uključuje aroma terapiju i masaže. Iako se posle njih osećate mirno i opušteno to neće dovesti do značajnijih trajnih poboljšanja problema sa vašom kožom. Međutim, sa laserskim tretmanima lica ćete primetiti da Vaša koža izgleda mekša, glatkija i svežija. Prednosti uključuju dubinsko čišćenje pora i smanjenje bora, ožiljci od akni i pojedini oblici pigmentacije nestaju, te dolazi do podsticanja stvranja kolagena u fibroblastima (ćelijama kože koje se nalaze u dermu).

Kosultujte se besplatno sa našim stručnim timom

Šta je laserski tretman lica?

Laserski tretman lica je efikasno rešenje koje pomaže u lečenju brojnih problema vezanih za kožu, uključujući teksturu kože i ton, bore, akne, proizvodnju kolagena i neke oblike pigmentacije.

Koristeći lasersku energiju sa dugim talasnim dužinama koje prodiru duboko bez povrede gornjeg sloja kože, duboki dermis je stimulisan da proizvodi prirodni kolagen i druge vitalne proteine, što koži daje zdrav i mladalački izgled.

Posle laserskog tretmana lica poželjno je koristiti “široki spektar” za zaštitu kože od UV zraka. Prilikom odabira zaštitnog sredstva potražite preparate za kožu lica sa sadržajem cink-oksida od 7% (ili više) i zaštitom od sunca (SPF) od 30 ili više.

Ograničite svoje vreme na suncu, posebno između 10 – 16 h, i nosite zaštitnu odeću, kao što su košulje sa dugim rukavima, pantalone i šešire sa širokim obodom.

Academy Vission prijatelj emisije Happy Life, RTV Tesla

text: Academy Vission

photo: Academy Vission 

Fb Page: Academy Vission

Instagram: Academy Vission

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *