ASTRO NEWS BY MILAN: NEDELJNA ASTROLOŠKA PROGNOZA

Astrološka nedelja ( 22.02. do 28.02) pred nama počela je punim Mesecom, što će kod mnogih dovesti do razdražljivosti, naročito što Mesec pravi opoziciju sa Suncem ali i veoma brzo nakon toga opoziciju sa Neptunom. Cela ova konstalacija dovodi do poremećaja spavanja sa jedne strane a sa druge strane zbog Meseca u Devici dovodi i do problema i nerazumevanja na poslu pa bi tu trebalo biti obazriv. Sam tranzit Meseca kroz Devicu može dati i problema na zdravstvenom planu, nemir, strah i uznemirenost ali isto tako daje i dobru aktivnost i usmerenje energije na poslovnom planu, što treba iskoristiti i posvetiti se maksimalno poslu.

coaching magazin

Od sredine nedelje Mesec ulazi u znak Vage pa ćemo se okrenuti druzenju jer Mesec plavi dobre aspekte i sa Venerom i Merkurom . Merkur sa Saturnom i Uranom paravi takodje dobre aspekte pa druženje skitnja, provod, saveti , razgovori sa vama dragim ljudima mogu biti jako korisni, kao i razmena mišljenja. Za vikend ce doći do konjukcije Sunca i Neptuna što će narocito biti jako povoljno za umetničke duše i sve one koji su u toj sferi. Ova kombinacija budu um, i daje jako neobične doživljaje naročito što se sve to dešava u 12 znaku horokopa. Obratite pažnju na stavove, intuiciju, susrete i sve ono što se ovog vikenda dešava oko vas jer mnoge stvari će vam biti čudne i neobicne ( pa i snovi), ali sve ima jednu skrivenu poruku iz nekih viših dimenzija. Umetnicima će ovaj vikend biti jako inspirativan jer su Merkur i Uran u dobrom aspektu, što će pokrenuti misli i pretočiti zelje u realizaciju konkretnih ali apstraktnih umetničkih dela. Naravno, na kraju Neptun koliko god mističan i tajansven bio donosi i samoobmanu ( i u najboljim aspektima) pa treba povesti računa i ne preceniti sebe, svoje sposobnosti ili poruke koje ćemo primati ovih dana.

Dejstvo tranzitnih planeta na konkretnu osobu ili par vidi se iz natalne karte ili uporedne analize, koju možete poručiti na link ispod.

Milan Milosavljević, astrolog

photo: Pixabay

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *