KAKO DA KREIRATE I OSTVARITE ONO ŠTO ŽELITE?!

Često možemo čuti da fokus kreira. Kako to fokus kreira?

Da li ste se nekada našli u situaciji koje vam je dosta, koju želite da promenite ali imate utisak kao da se borite sa vetrenjačama. Nikako da napravite korak napred!

Šta se zapravo tu dešava?

Želimo određenu stvar ali naše misli su usmerene ka nedostatku želje, slika koju imamo pred očima je nedostatak, a mi se svakodnevno osećamo loše jer nemamo ono što želimo. Znači fokus nam je na tome da nešto nemamo, da smo u nedostatku nečega.

Probajte da ocenite nivo svoje energije i emocija dok govorite o situaciji u kojoj se nalazite i o situaciji u kojoj želite da budete, na to dodajte vreme u toku dana koje ste utrošili na razmišljanje o neželjenoj situaciji a koje ste utrošili na razmišljanje o željenoj situaciji. Koja vam je slika pred očima jasnija u čega više vreujete, u neželjeni ili željeni ishod? Upravo tu vam je fokus!

 

Šta uraditi i kako to promeniti?

Kada radimo na svom ličnom razvoju, vremenom počnemo da dolazimo u jedno stanje kada postajemo aktivan učesnik i pasivan posmatrač. To znači da postajemo svesni toga o čemu razmišljamo tokom dana i kako se zapravo osećamo. Velika je zabluda da ukoliko ujutru pročitamo nekoliko afirmacija ili uradimo neku vežbu za „ privlačenje“ nečega što želimo nije bitno o čemu razmišljamo i kako se osećamo tokom ostatka dana. Baš suprotno, ono što je veoma važno je to kako se osećamo i o čemu razmišljamo tokom svog svakodnevnog funkcionisanja. Tu se krije ključ!

Želite da saznate kako izgleda tretman Rekonektivnog isceljivanja, na koji način može da promeni Vaš život, želite da OSETITETE frekvencije Rekonektivnog isceljivanja?

Pozivam Vas da zakažete svoj termin za BESPLATNE konsultacije u trajanju od 30 min. gde možete da pitate sve što Vas zanima o Rekonektivnom isceljivanju i da osetite frekvencije Rekonektivnog isceljivanja.

Prijave za BESPLATNE konsultacije tokom septembra na mail marina.zlokolica@gmail.com ili pišite u inbox fb stranice.

text: Marina Zlokolica, Holistic Life Coach & Praktičar Rekonekcije

ostali textovi

Youtobe kanal: Marina Zlokolica

14.10.2017 počinje obuka za Holistic Life Coacha u trajnju od šest meseci, Obuka se izvodi na Novom Beogradu. Zakažite intervju, proverite da li je ovo zvanje za vas!  Sve informacije možete dobiti na upit Viber video poziv +381 605000933 ili Skype id: lidija.lifecoach

Obuku vodi Lidija Grujić, autor Holistic Coachinga

www.lifecoach.in.rs

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.