Život počinje kada ljubav uđe!

Zato vam danas darujemo knjigu autora Lidije Grujić, Holistic Coacha. Knjiga ” Kako naći idealnog emotivnog partnera” vodiće vas kroz divnu avanturu da spoznate šta vi zaista želite u partnerskim odnosima do momenta prepuštanja i ostvarivanja.

coaching magazin

 

Da li verujete da postoji idealani emotivni partner za vas?

 

coaching magazin

Ako vam je dosta promašenih veza, suza i tuge ovo je prava knjiga za vas. Knjiga će vas osnažiti, motivisati i inspiriati sa jasnim koracima kako svoju želju da pretvorite u stvarnost i započnete idealnu emotivnu vezu.

Posetite Fb page Coaching Magazine i saznajte kako možete da osvojite knjigu ” Kako naći idealnog emotivnog partnera”

Informišite se o interaktivnoj radionici sa istim nazivom klikom na link Fb page Holistic Life Coach Lidija Grujić  kupovinom knjige stićete popust na pomenutu radionicu.

coaching magazin
Lidija Grujić, autor Holistic Coachinga i knjige Kako naći idealnog emotivnog partnera

OBUKA ZA HOLISTIC LIFE COACHA

počinje 22.01.2017 u trajanju od šest meseci, princip rada dva puta mesečno. Obuka je moguća i putem Skype-a.
Ako želite da unapredite svoje znanje ili da se profesionalno bavite coachingom onda ste na pravom mestu. Svi zainteresovani mogu se prijaviti za intervju, što je uslov za pohađanje obuke.
Tokom obuke naučićete kako se vodi Coaching proces uz pomoc Coaching pitanja i Coaching alata. Praktično ćemo se baviti ličnim ciljevima, kako bi spoznali moć coachinga!

HOLISTIC LIFE COACHING PODRŽAN JE OD AMERIČKE COACHING ASOCIJACIJE!

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *