ŽIVITE ŽIVOT je ime knjige kolegenice Vesne Popović ali i snažna poruka našim čitaocima. ŽIVITE ŽIVOT je poruka knjige sa podsećanjem da mi jedini imamo moć da oblikujemo situacije koje nas okružuju. 

coaching magazin

Vesna Popović, Holistic Life Coach iz Kragujevca, ovim zvanjem bavi se iz želje i ljubavi da živimo zdrav, uspešan i srećan život. Njena misija je ” živeti život sa osmehom” jer smatra da je to svrha života. 

Posetite fb page COACHING MAGAZINE i lajkujte je. U komentaru ispod objave napišite vaše ime i navedite da želite knjigu ŽIVITE ŽIVOT. Ime dobitnika ovog divnog poklona Vesna će objaviti 16.11. SREĆNO 

coaching magazin

Violeta Stanković, Holistic Life Coach iz Smederevske Palanke, čitaocima COACHING MAGAZINA daruje četiri besplatne individualne coaching konsultacije.

coaching magazin

ŽIVI ŽIVOT BEZ OGRANIČENJA

Zovem se Violeta Stanković želim sa vama podelim svoje životno iskustvo koje nosi stanje bolesti sa kojim živim i načine kojima sam sebi pomogla da živim funkcionalno. Zato pozivam osobe koje boluju od ARTITISA da se jave za individualne coaching konsultacije i saznaju kako sebi mogu pomoći. Ja sam sebi pomogla da ŽIVIM ŽIVOT BEZ OGRANIČENJA želim to sa vama podelim.

Fb page Violeta Sanković, Holistic Life Coach

Posetite fb page COACHING MAGAZINE i lajkujte je. U komentaru ispod objave napišite vaše ime i navedite da želite besplatnu coaching konsultaciju sa Violetom. Ime dobitnika Violeta će objaviti 16.11. 

coaching magazin

Želite li biti sila sreće i dobrih vibracija?

Dva dana provedenih u smehu bogatom okruženju oslobodit će ono najbolje kod vas i zapaliti vašu urođenu sposobnost da se prirodno i radosno smejete.

Smehom – ispunjena profesionalna obuka koja vam daje sve što je potrebno da počnete vešto da vodite Smeh jogu.
Vikend duboke revitalizacije, lakoće i igre, praktično i zabavno učenje, prezentacije i verovatno više smeha nego što ste ikada doživeli za 2 dana!
Uronit ćemo u impresivno iskustvo smeha, a vi ćete osetiti prelazak sa niskog nivoa vibracija anksioznosti, stresa, brige, tuge i bola na viši nivo radosti, bujnosti, povezanisti, zadovoljstva i radosti…

Svako može da nauči da se smeje bez razloga, bez upotrebe komedije, humor ili šala. Bilo gde možemo uspostaviti spremnost da eksperimentišemo sa namernim smehom i igrom kao sredstvom za transformaciju jer donose značajna poboljšanja nivoa energije, emocionalne inteligencije, fleksibilnosti, osećaj blagostanja, dobrog humora, smanjenje stresa… Prednosti su vrlo različite i sve su naučno dokazane.

coaching magazin

Ova obuka će vam pružiti sveobuhvatno iskusto Smeh joge iz prve ruke. Mi ćemo duboko kopati u razumevanju šta se dešava sa telom, umom i duhom kada se smejemo, tako da možemo da prenesemo ključne prednosti drugima. Razlučićemo lične, društvene, mentalne, emotivne, hemijske i fizičke prednosti.
Obuka uključuje nekoliko časova Smeh joge, koje učimo na različite načine, tako da možete doživeti širok spektar onoga što smatramo Smeh joga osnovama. Ovo će vas pripremiti da facilitirate program smeha bezbedno, efikasno i sa finesama za širok spektar populacije, uključujući korporativne organizacije, seniore, mlade, osobe sa invaliditetom…
Po završetku ovog programa, učesnici će biti priznati kao Smeh joga lideri sa sertifikatom Laughter Yoga University čime ćete biti kvalifikovani da uvodite Smeh jogu na radnom mestu, integrisati je u postojeće wellness modalitete, naučiti smeh fitnesu naše starije sugraćane, vodite studente kroz Smeh jog za upravljanje stresom i još mnogo toga.

Ovaj trening je idealan za HR profesionalce, socijalne radnike, menadžere komanija, prodaje…, prodavce, joga i fitnes trenere, profesionalne sportske trenere, nastavnom kadru, zdravstvene radnike, psihologe i psihijatre, profesionalne zabavljače, osoblju u staračkim domovima, bračne i porodične savetnike, lične trenere – Life Coaching, alternativne terapeute turističke radnike i turističke vodiče, iscelitelje, roditelje i i sve one koji žele da nauče kako da usreče sebe i druge

Obuka za Smeh joga lidere je jedini trening koji omogućava učesnicima da se kvalifikuju za “instruktora” smeh joge – Smeh joga lidera.
U toku dva intenzivna dana doživećete iskustvo energije koja se stvara zahvaljujući vašem unutrašnjem smehu.

Ova obuka za mnoge ljude predstavlja priliku da naprave značajne promene u svom život.

PRIJAVOM NA ZAKAZANU OBUKU OSTAVRUJETE 10% POPUSTA 

Više o obuci možete pročitati Ovde: http://smehjoga.rs/obuka-za-smeh-joga-lidere
Ostale informacijea na: +381 62 263 755
Prijave na mail: smehjoga.rs@gmail.com
Zadnji rok za prijavu 5. decembar. 2016.

coaching magazin

Vaš učitelj:

Olivera Radovanović – Smeh joga entuziasta na ivici razloga – predsednica Smeh Joga Srbije, sertifikovani Smeh joga učitelj (druga najviša kvalifikacija u Laughter Yoga pokretu), prošla obuku lično kod dr Madan Kataria, začetnika Smeh joge, implemetator je ove moćne tehnike u Srbiji.

Olivera deli moćanu, pozitivnu, veselu energiju i kreativnost i ovoj praksi dodaje svoje veštine – joga pranajame, Nidra joge i meditacije – plus njen dugogodišnji interes za duhovni i lični razvoj, intuitivnu sposobnost i people skils za efikasnu nastavu.
Kao porfesionalac u oblasti smeha ima preko pet godina iskustva sa raznim grupama kao na individualnom (lični koučingu smeha) – sa ženama i muškarcima koji pate od raka, dece i odraslih sa fizičkim i / ili mentalnim invaliditetom, deci svih uzrasta, seniori, poslovni ljudi i svi ostali koji žele da se smeje i da bude zdraviji, srećniji, opušteniji, produktivniji, više komunikativna …
Više o učitelju na međunarodnom sajtu Smeh joge – http://laughteryoga.org/members/oliveraradovanovic/ iIli na sajtu udruženja Smeh Joga Srbijahttp://smehjoga.rs/olivera-radovanovic/

Želja nam je da zajedno sa vama smehom osnažimo svoje i tuđe živote, kroz smeh stvorimo pozitivno životno okruženje i tako damo svoj doprinos za dobrobit drugih.

Odlučite se smejati! Smeh je najbolja investicija za ostatak života.

Smeh i ljubav,
Smeh Joga Srbija

COACHING MAGAZIN ZAHVALJUJE SE SVOJIM ČITAOCIMA

photo: pixabay

 

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *