Pozivamo vas da spoznate kako Holistic Coaching rešava probleme i čini da život bude zdrav, srećan i uspešan!

Od 19.09 do 23.09. od 17h do 21h otvaramo vrata i odgovaramo na sva vaša pitanja!

Naš kreativni tim biće tu da vam kroz coaching tehnike potpomogne da se pokrenete i krenete u pravcu uspeha. Na vama je da izaberete goruću temu i podelite je sa nama!

” Coaching open days” je idealno mesto i vreme da upoznate vašeg Holistic Life Coacha, postavite pitanja, dobijete odgovor sa daljim planom i odete kući srećni i zadovoljni!

Za prijavu navedite ime i prezime, kontakt telefon i temu koja vam je aktuelna. Prijavu poslati na coachingmagazin.office@gmail.com

Coaching open days je promotivnog karaktera. FREE

Ako želite da steknete zvanje Holistic Life Coacha molim nagalasite tokom prijave!

Za dodatne i kratke informacije molim nazovite 0605000933

Holistic Coaching team želi vam dobrodošlicu!

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *