Nagrada za najbolju knjigu iz oblasti menadžmenta koju dodeljuje Čarted Menadžement Institut i Britanska biblioteka ove godine, po četvrti put izdvojila je sjajne autore biznis – literature. Nagradu sponzoriše Poslovna škola Henli i dodeljuje se u pet kategorija. Pisci knjige „Pobediti a ne izgubiti” koju je za naše prostore izdao Portalibris, dobitnici su priznanja pod nazivom „Novi menadžer”.

coaching magazin, portalibris

Stalno čujemo da uspeh zahteva žrtve. Ne možete imati sve. Ako želite da izgradite izuzetno uspešan posao i bogatstvo ni iz čega, bolje vam je da budete spremni da platite užasnu cenu. Odmori će vam biti veoma retki i kratki, a porodične aktivnosti i druženje s prijateljima ograničeni samo na nedelje. 

Šta ako postoji i drugi način? Šta ako možete da pobedite u poslovnom životu, a da ne izgubite ništa u privatnom?

coaching magazin

To pitanje navelo je dva strasna preduzetnika da krenu u potragu širom sveta za novom vrstom uzora, za ljudima koji su u svom životu uspeli da nađu idealan balans. Ova knjiga je pročišćena suština onog što su Martin i Džordan saznali iz razgovora sa izuzetno uspešnim i uravnoteženim preduzetnicima i rukovodiocima, kao i iz Martinovog iskustva kao saosnivača uspešne kompanije Rejnmejking.

www.portalibris.rs 

Coaching Magazin i Portalibris daruju dve knjige, posetite fb page Coaching Magazine 

photo: Pixabay

Podeli sa ostalima...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page
Lidija Grujić

Lidija Grujić

Lidija Grujić, autor Holistic Life & Business Coaching-a „ Ja ne radim posao, ja živim svoj posao“. Ova izjava svakako da govori mnogo o meni i mom životnom pozivu. Uživam u životu, odabranom društvu i neprestanom izvoru znanja kojeg nikada nisam sita. Podržavam život i ono što život čini.Potreba za holističkim prisustvom je kap koja je neophodna kako bi bolje razumeli potrebu svakog bića i duše. Autor sam Holistic Life & Business Coachinga. Ako imate potrebu da život učinite odličnim, upustite se u avanturu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *